Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a piercingek és a tetoválások?
Be, de ez emberfüggő is, hogy kinél mennyire és ettől függetlenül még lehet, hogy zavarna. Nekem jelenleg egy sincs, csak tervben. Nekem csak a száj, illetve fül pc tetszik, tetkóban pedig a nem túl nagy terjedelmű, nem túl hívalkodó, ízléses, minőségi, egyedi(!). Sok lány elcsúnyítja magát velük sajnos. Pár emberre meg ránézek és megmondom, hogy jól állna neki. Szóval ez ilyen zsákbamacska. Nekem is mondták, hogy ne csináltassak, mert elrontaná a mosolyom, de szerintem tojd le, lényeg az önkifejezés, meg hogy elsősorban magadnak akarj tetszeni. Ez ad egy kis pluszt, jó érzés, hidd el. Ha jól érzed magad a bőrödben és önmagad adod, akkor a megfelelő embereket fogod magad köré vonzani (pc-től és tetkótól függetlenül).
19/L/bi
A piercingeket nem szeretem, orrban,szájban,pláne mellben nagyon zavarna.A köldökpiercingért sem vagyok oda,de ott talán elviselném. A tetoválásokat,háát,csak valami apró,nőies és ízléses mintát viselnék el,azt is kevésbé látható helyen.Lehet tanulni Rihannától.21 tetoválása van mégis ha akarja mindet el tudja takarni. A volt barátnőmnek például az ujjai között,az ujja oldalán volt egy kis spanyol szó,de ez jelképezett is valamit hiszen spanyol felmenői vannak.Na, ott egyáltalám nem zavart,még tetszett is. Pici hangjegyek a mell alatt szintén jó választás,nem zavarna.Vagy valami kissebb a lapockán pl.De egy nagy feltűnő tetoválás,látható helyen,pl.ahogy írta valaki rózsák a felkaron már nem tetszene.Pont a felkaron a legférfiasabb a tetkó...De az egész hátat,oldalt vagy lábat beterítő tetoválások sem tetszenek. Nekem egy sincs,se piercig.De természetesen mindenki oda csináltat ahová szeretne,nem akarok kioktatni senkit.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!