Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor most mi vagyok?
Nagyon fiús vagyok külsőleg belsőleg is pl.:fiús rövid haj sportos izmos ami érdekel azok is inkabb a fiús dolgok)
De közben meg fogalkozok a testemmel pl zavar ha szörös. Meg nagyon be tudok hisztizni néha dolgokon.
Meg nagyon zavar ha elhízok es màr több is látszik a mellemből..
Randiztam egy lánnyal és letranszneműzött és ezért nem járna velem. Ezek a dolgok tényleg arra utalnak?
Na itt álljunk meg egy qrva nagy pillanatra. :D A transznemű NEM szexuális orientáció hanem nemi identitás [zavar, yep nem ajvékolni a mai napig betegségként van nyilvántartva, a szexuális orientációs zavarok is csak 74-ben lettek liberalizálva de lesz az még így se].. ha 2 leszbikus nem tudja a különbséget a kettő között nos az egy válasz arra, hogy miért kapok röhögő görcsöt az egész LMBTQ+ megélhetési jogvédő hülyeségtől.. :D A meleg büszkeség meg Jézus fsza de azt se tudják, hogy miről beszélnek..XD
Nemi identitás: Az adott személy biológiai és társadalmi neméből valamint a nemekkel kapcsolatos pszichés élményből jön össze. Ha ezek nem fedik egymást akkor beszélünk nemi identitás zavarról. Ennek első lépcsőfoka az általad említett fiús lány / lányos fiú utána a transznemű aminek 3 része van: transzvesztita, interszexuális és a transzszexuális.
Az első annyit takar, hogy az ellenkező nem ruháit hordja, de azonosul a saját nemével.
A második esetben a biológiai nem nem egyértelmű mert mindkét nemre jellemző nemi szervekkel rendelkezik.
A harmadik pedig a biológiai nemmel való azonosulás teljes hiánya.
Nem nehéz megtippelni, hogy aligha vagy transznemű bármilyen formában is. Legalábbis az elsőt és az utolsót biztosra mondhatom az interszexuális mivoltodról vitázhatunk. XD
24F
Jah hasonloan voltam mar en is. En sokat gondolkodtam rajta mert vannak nekem transz beuteseim amugyis (eveken at maszturbalas ugy mint ahogy a transzok azaz ellenkezo nemunek kepzeltem magam kozben ez olyan 10 eves korom korul kezdodott) Bar a melleim soha nem zavartak pl. Fius dolgok erdekelnek. Amugy ha szexista lennek es nem egy rohadt nagy feminista valoszinu transz lennek. Szeretem a testem es szerintem mindenre kepes vagyok nokent amire egy ferfi is. Sot sokszor meg sokkal ugyesebb vagyok is a legtobb pasinal. Emellett meg vannak lanyos dolgaim is. Virag mania es neha lanyosan is oltozok.
Egyebkent meg ki mondja meg melyik viselkedes hobbi oltozkodes belso tulajdonsag noies vagy ferfias? Es milyen jogon? Na en ezen gondolkodtam amugy sokat. Semmi ertelme. Amiben kulonbozunk azok a kromoszomak es ebbol adodoan a testfelepites minden mas a hulladek tarsadalom muve. Amugy nemtudom lehet picit queer vagyok es ram a q betu ervenyes de mar nem akarom bekategorizalni magam... egy darabig b-nek hittem (sok evig jartam egy sraccal) mostanra azt mondom l mert novel nokent szeretnek lenni de a fent emlitettek miatt a q sem hulyeseg.
October15
Te az élő fába is belekötsz.
Én felfogtam, hogy intelligens ember vagy, de nem biztos, hogy mindent helyesen látsz.
Ez most már kezd átcsapni abba, hogy mindenkit ki akarsz oktatni, de nincs sok értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!