Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatot olyan lánnyal, akinek még sosem volt barátnője, pasija viszont már több is?
Rólam van szó, lánnyal még sosem volta semmi, viszont fiúm már volt több is. Mennyire lenne ez zavaró nektek?
21/L
#1 vagyok
Miért lettem lepontozva? Válaszoltam a kérdésre a saját felemről, mivel azt kérdezted, hátrány-e vagy sem. Nyilván nem mindenki ugyan olxan, van akit nem fog zavarni, van akit igen. Én utóbbi vagyok, az eddigi itteni válaszolók meg előbbiek. Sosem fogja mindenki ugyan azt szeretni.
#személyes sztori alert
Én ismerkedtem már ilyen lányal, nálunk nem működött. Az egész kacsolatot úgy állította be, mint egy hetero kapcsolatot, amiben én vagyok a fiú, csak mert én leszbikus vagyok ő meg biszex. Meg is mondtam neki, hogy ha így gondolkodik, neki nem való kapcsolat lánnyal.
Persze nem mondom, hogy minden biszex lány aki eddig csak fiúval volt, ilyen. Adnék esélyt a dolognak, de jobban vigyáznék, mint első alkalommal.
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!