Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miert van ez? Masok tapasztala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? Masok tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Szerintem nem lehet sehol egy normalis leszbikus not talalni sehol

Tapasztalatok:

1.Fius vagyok: elofordult az ismerkedesnel, hogy ez volt a baj, de ezt en elmondtam magamrol mar elso korben, sot a kepcsere is megtortent. Es eltelik 2-3 nap aztan eltunik.

2.Hangsulyozom mindig, hogy kizarolag leszbikus not szeretnek magam melle, olyat aki noies, de nem az a cicababa stilusu. Nincs bajom a biszexualisokkal, de eddig akarmelyikkel ismerkedtem mindig lenondtak a randit. Volt amelyikkel 7 honapig leveleztem. Mindig volt valami kifogasa. Aztan vegul hagytam.

3. Aki nincs tul az exen minek ismerkedik, tenyleg nem ertem. Nincs kedvem azt hallgatni, hogymeg minfig ot szereti stb.

Kezdem azt hinni, hogy tenyleg nincs egy ertelmes leszbikus no sem a 20-30as korosztalyban. Ha meg megis akad sajnos az orszag masik vegeben.

Hasonlo cipoben valaki esetleg. Nincsenek nagy elvarasaim: noies legyen, leszbikus legyen, lehessen vele beszelgetni, egyszoval kommunikativ legyen. Es ne az ordzag masik vegwn lakjon. Jo utobbirol egyikunk sem tehet.

A biszexualisokkal semmi gondom nincsen, de akarmelyikkel ismerkedtem mindig a ferfiakhoz jukadtuk ki. Ertem, hogy van, akinek mind a ket nem kell,de ezt az elejen kozolje ne mikor mar a randit beszeljuk le. Tudom, hogy avbnak olyan biszexualis nok is akik van, hogy epepn nore majd egy ido elteltevel ismet ferfira vagynak. De nalam az kiveri a biztositekot mikor kerdezem a lanytol, mivel tudom hogy buszexualis, hogy ferfiakkal is ismerkedik e. Az volt a valasza igen, mert a nok olyan labilisak.

2016. nov. 7. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, csak általában foglaltak.
2016. nov. 7. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Fiús lányok pedig elég szexik:)
2016. nov. 7. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem pl. tök mindegy, hogy fiús (bár kicsit fiúsabbak jobban tetszenek, én is az vagyok, illetve andro stílust céloztam meg) vagy lányos, hogy biszex vagy leszbikus... exen ja, legyen túl... nálam a gondok ott kezdődnek, hogy azért jobb ha gamer/animés/rocker közül valamelyik illik rá, de jobb ha több. :D Meg lehessen vele kirándulgatni és ne legyen antialkoholista se.

Szóval szerintem tied könnyen teljesíthető. Bár írtad értelmes is legyen, na az a része tényleg necces amúgy. :D Abba én meg már teljesen beletörődtem, hogy úgyis az ország másik végén fogok találni valakit... :D

Ja meg engem alapban lekoptatnak azért, mert volt barátom 1, és azóta nem tudok férfival lenni, pedig már pár éves téma, és nem megy... nővel minden oké, életem is úgy képzelem el a későbbiekben. :D

2016. nov. 7. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló a problémám nekem is, csak en lanyosabb vagyok, úgyhogy az elso az nem probléma nalam es kiegészíteném annyival, hogy szinte mindenki rögtön sexcam-ozni szeretne. Illetve, hogy ugy állnak a biszexekhez, mint te is: általánosítanak es rosszat feltételeznek rólunk. En nem ismerkedem egyszerre fiúval is meg lánnyal is (bar mind2 nembe szerelmes tudok lenni mondjuk, ami nem igaz minden bire). Bár a fiatalabb korosztály érdekelne engem, 18 vagy az alatt :). De engem meg az se erdekel, hogy lányos vagy fius lányról van szo, nem azt nezem (de ne legyen cicababa, se pasi utánzat) szóval azert szélsőséges se legyen :)
2016. nov. 7. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Tenyleg ninncs bajom a bisgexialisokkal, csak az nem tetszik mikor valaki azt allitja hogy komoly kapcsolatot akar, leirja hogy ismerkedik ugyanugy pasival is. Nekem ez nem fer bele. Nekem fontos, hogy noies legyen a lany. De nincsenek nagyelvarasaim. Kicsit teltebb legyen, a sovany lanyok nem az eseteim.Legyen humoros, kommunikativ, vqlami fogjon meg a kisugarzasaban. En elegge fius vagyok, de lehet, hogy a fiusak inkabb a biszexualisoknak jonnek be inkabb :(
2016. nov. 7. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én rocker vagyok és fiúsabb,nekem a szexi rocker lányok a gyengéim:D de ilyen lánnyal még sajnos nem hozott össze a sors. Pedig nincsenek lehetetlen igényeim,legyen humora,lehessen vele viccelődni,beszélgetni és persze legyen hűséges 19/l/l
2016. nov. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!