Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy lánynak pici a csiklója?
Figyelt kérdés
Vagy inkább az tetszik, ha nagy?2016. okt. 31. 18:02
11/19 anonim válasza:
Én is fiú vagyok. Mekkora az a pici? Amúgy mindegy, mekkora, mert elég érzékeny, és nyelvvel jól lehet izgatni, elég finom hozzá a nyelv mozgása. Amúgy az a tapasztalatom, hogy igazából az a ritka, ha a csikló nagyon nagy. Általában el is takarja az a bőrredő, ami felette van.
12/19 anonim válasza:
Zavar, ha nem kényeztethetem. :)
13/19 anonim válasza:
Nem voltam még nem voltam lánnyal, ezért sajnos nem tudom megmondani
21L
14/19 anonim válasza:
Ha nem kitapintható, akkor zavaró lehet, de nem is ez a legfontosabb. :) 26/N
15/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, sőt szerintem az a legjobb! :3
Minél kisebb a csikója valakinek, annál több idegvégződés fut össze, azaz annál jobban élvezi a partner, az meg csak jó nekem ^^ Ha meg nagy, azt nem annyira szeretem, mert olyan mint egy pénisz kedvezmény, ha szeretem az adott személyt, akkor persze nem baj, úgy szeretem, ahogy van, de ha csak alkalmira jelentkezne, aki ilyennel rendelkezik, lehet elutasítanám, ha pasi kell keresek azt, nem egy péniszkezdeményes lányt :D
18/L/bi
16/19 anonim válasza:
Az enyém eléggé pici, kb. mint egy borsszem. Mindig megkérdeztem a partnereimet (fiúkat, lányokat egyaránt) eddig még senkit se zavart, így engem sem.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat^^
2016. nov. 1. 18:07
18/19 anonim válasza:
Én erre egyáltalán nem gondoltam addig, amíg az egyik fiúm megjegyezte, hogy nehezen találta meg a csiklómat, és kicsit fura volt, hogy ilyet mondott. Igazából, az volt a fura, hogy nem kérdezte meg, hogy akkor hol is van :D
19/19 anonim válasza:
Nekem is egészen kicsi és nem volt rá még panasz eddig :) 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!