Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi lányok! Ha egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lányok! Ha egy hetero pasi szeretne titeket orálisan kényeztetni hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Másabb érzés pasitól kapni az orált vagy ugyanolyan mint a csajoktól?

2016. okt. 19. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy milyen stílusban mondanék NEMet az erősen függene a hangulatomtól és attól, hogy hogyan teszik fel ezt a kérdést. Ebbe a kérdésbe pont nem futottam még bele, de már volt olyan, hogy a páromat akarta fölszedni egy hetero srác, majd megkérdezte, hogy benne lennénk-e egy hármasban, és miután mindketten nemet mondtunk, el akarta ráncigálni a páromat. Szerintem egy életre megjegyzett, úgy küldtem el melegebb éghajlatra és egy hajszálon múlt, hogy nem vágtam pofon.

Egyébként nekem volt olyan időszakom, mikor elhatároztam, hogy foggal-körömmel küzdök a leszbikusságom ellen és megpróbálom pasikkal, mert nem igaz, hogy nem fog menni. Ekkor kipróbáltam azt is, ha pasi kényeztet orálisan, lefeküdni viszont nem feküdtünk le. És igen, másabb érzés és egyáltalán nem tetszett, borostás és szúr, meg eleve férfi...Szóval ez a dolog nálam kudarcba fulladt, s rá kellett jönnöm, hogy mindegy mi csinálok, leszbikus maradok.

És a barátnőm tényleg jól csinálja és vele egyáltalán nem rossz érzés, sőt nagyon is jó.

Összefoglalva, nem igazán sok esély van, hogy belefutsz egy a múltbeli énemhez hasonló bizonytalan lányba, úgyhogy jobb ha leteszel az ilyen és ehhez hasonló vágyakról!

2016. okt. 19. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeznem, hogy biztos heteró-e.

Ha azt mondja, hogy igen, akkor megkérdezném, hogy hány férfit elégített ki eddig orálisan, és hány férfi elégítette őt ki orálisan, illetve van-e erekciója a fentiek puszta gondolattól.

Lehet, hogy túlzottan optimista vagyok, de a többit a logikai készségeire bíznám. xD

2016. okt. 20. 07:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Hányingerrel.
2016. okt. 20. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Te hogy reagálnál ha egy meleg pasi akarna orálisan kényeztetni?
2016. okt. 20. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Mivel feltehetőleg a srác idegen, valószínűleg pofon vágnám és helyben hagynám. Még csak nem is akartam soha megcsókolni férfit, nem hogy szexuálisan hozzám nyúljon... (Nem vagyok férfigyűlölő, sok pasi haverom van, sőt nőies létemre velük jobban is jövök ki. De van egy határ)

Ha meg haver lenne, akkor nem is jönne ezzel elő. Válogatós vagyok barátok terén és szelektálom azokat, akik mindig csak arról beszélnek, milyen lenne engem ágyba vinni. Tiszteljenek már ennyire, én is megteszem ezt viszont. :)

2016. okt. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!