Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gruppen szexre kaptam ajánlato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gruppen szexre kaptam ajánlatot, szerintetek?

Figyelt kérdés

A suliban jóban vagyok egy csajjal és sokszor beszélt már előttem a szexről, meg pár kalandjáról. Ő leszbikus és állítja, hogy két másik barátnőjével néha összejárnak szexelni.

Meghívott, csatlakozzak hozzájuk. Nem hinném, hogy viccelt volna, szerintem komolyan gondolta. A két lány fb profilják megmutatta, normálisan néztek ki.

Ez olyan furcsa nekem, ez csak így megy? 19 vagyok ők 21 és 25 között.

Durva lenne, ha elmennék? Azt mondta, szexelni nem kötelező, kukkolhatok is.

Nem tagadom, érdekel a téma, de eddig sose voltam lánnyal.

2016. okt. 12. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne durva ha elmennél, próbáld ki, nekem is nagy élmény volt az ilyen. :)
2016. okt. 12. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem durva, két barátnőm engem meghívott ilyenre és az elején én csak néztem de a végén rábeszéltek h beszálljak én is :)
2016. okt. 12. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el :D bár engem is hívnának lányok gruppenre:)

21LL

2016. okt. 12. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Bocsi,de idióta vagy ha kihagyod,és örök életedben bánni fogod!!! Én szívesen elmennék ilyen helyzetbe,akár nézőnek,vagy csak nekik örömet okozni viszonzás nélkül is.Lehet szexelni nem szexeltél,de nyelved van.Én a helyedben mind a 3-at kinyalnám,hogy jól érezzék magukat.Ez még ha nem is szex,de jó dolog,élmény,örömet okozni.Szerintem ne hagyd ki. Ilyenre sajna engem nem hívnak,mákod van.
2016. okt. 12. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ki ne hagyd! :P
2016. okt. 13. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, s ők hívtak, akkor miért hagynád ki?
2016. okt. 13. 12:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Meglepődtem a válaszokon, de köszönöm.
2016. okt. 13. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Akkor itt egy nem meglepo valasz!

Hagy oket a fenebe! Undorito es csak beleakarnak rangatni egy beteges dologba, ahol meg valami fertozest is elkaphatsz.

2016. okt. 14. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj el bátran, ha úgyy érzed, téged is vonz a dolog. Bárcsak én kapnék ilyen meghívást!!
2016. dec. 20. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem miért nem hívnak hasonlóba? ??
2017. febr. 11. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!