Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fél éve vagyunk együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt a párommal, mi az oka annak hogy mar kb. heti 2x szeretkezünk?

Figyelt kérdés
Az elején akár naponta többször is volt. Aztan pár hónapja ellaposodott. Igaz volt megcsalás is az én oldalamról ami kiderült. Közrejátszik ez? Vagy csak nem kíván?

2016. okt. 10. 15:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen. Szerinte rosszul latom es igen is kivan.
2016. okt. 10. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Lepd meg, talàn lehet hogy kissé unja a "szokàsost" ha romantikus félék vagytok akkor olyat tervezz amit szeret. Utànna pedig az àgyban csinàlj új dolgokat. De az is lehet hogy sokat stresszel és igy nem kivànja a szexet.
2016. okt. 10. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a megcsalás dolog tényleg nem játszik, márpedig úgy tűnik nem, akkor én is a stresszre szavazok. Nálunk én a stressztől még többet, a párom viszont kevesebbet kíván. Bár nálunk amúgy is jóval kevesebb az együttlétek száma, tekintve, hogy külön egyetemre járunk, mindketten otthon élünk és egyikünk családja sem tud az orientációnkról.

Általánosságban pedig a kapcsolat elejéhez képest mindig szokott csökkenni az együttlétek száma, amikor már nem 1000-fokon lángoltok, hanem azért már jóval kevesebben. (Ezzel nem azt mondtam, hogy elmúlt a szerelem vagy a szeretet vagy ilyesmi.)

Ha meg egyéb személyes oka van, azt mi nem tudjuk megmondani, azt csak te tudod kideríteni, de fel a fejjel! Legyél figyelmes és biztosítsd arról, hogy bármit elmondhat neked, és ha baj van, akkor előbb-utóbb úgy is ki fog derülni, hogy mi az! :)

2016. okt. 10. 20:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Mi eggyütt élünk, és én is a stresszre gondolok mert az eggyüttléteket élvezi és mindig jó.
2016. okt. 10. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
A szerelmekben az első nagy vízválasztó féléves korban következik el. Sok esetben eddigre bomlik le a szerelemért felelős hormon. Ha pedig csökken a szerelem, csökken a libidó is.
2016. okt. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!