Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leszbikus történeteket olvasok egy ideje. Eddig akárhányat olvastam a legtöbben tömény szex volt. Azonban nem rég találtam egy olyan történetet, amelyben nem a szex volt a központi téma, hanem a szereplők érzelmei, gondolatai. Engem megfogott és szeretnék több ilyen érzelmes leszbitörténetet olvasni, amiben nem a szex a fő téma, hanem inkább a szereplők érzései, gondalatai. Googleba hiába írom, ott is erotikus történeteket ad ki, a szex áll a középpontban, a legtöbb nem érzelmi szempontból van megközelítve. Ajánlhatjátok magat a történetet vagy az oldalt is, a lényeg ez lenne. Köszönöm előre is :)2016. szept. 18. 09:47
11/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen. :) (6-os válaszoló vagyok)
12/14 anonim válasza:
Keressetek rá a " yuri " kifejezésére :)
13/14 anonim válasza:
Én BoysLove -t szoktam olvasni, ezen az oldalon szoktam találni jókat. Csak a címeket, lábjegyzeteket, és a felvezetőket olvastam el, azok alapján ezek valóban 'yuri' műfajúak. Van köztük fantasy is, ahogy elnéztem :D Na, de hátha találsz valami fogadra valót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!