Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezditek az ismerkedést?
nekem aza gond hogy tul perverz vagyok... probalok eloszor 'baratkozni' de aztan bele gondolok hogy egy csajjal beszelek es hogy o is vonzodik a lanyokhoz megorulok es egybol ra mennek a 'lenyegre'....
ti hogy szoktatok finomabban oda terelni a temat? sose voltam lannyal es lehet hogy ez a gond amiert egybol 'beizgulok' :/
18/L bocsi az ekezetert..
Nehéz lehet megertelek,bár érdekelne miféle perverziod van.Turtoztesd magad egy ideig és puhatolozd ki mennyire nyitott szexuális téren.
Valószínűleg igen :)
20LL
Szia, van kedved ismerkedni? ha igen dobj egy üzit és mesélj magadról:D
Mondjuk így lehet kezdeni:DD
19/l
Mintha csak magamat hallanám... Viszont van egy jó hírem;nem vagyunk ám egyedül! Sok ilyen beszélgetésem volt már, ahol a tényleges megismerkedés elött már ment a szexuális közeledés. Persze ezekből általában nem nagyon lesz semmi. Ahhoz mindenképpen az emberi oldal megismerése szükséges. Nagyon erőltetni nem kell,kB már az első levélváltásokból kiderül,hogy megvan-e az összhang. Remélem kielégítő (na nem úgy!) választ adtam😘
21LL
koszonom a hasznos valaszokat!:)
borsodmegyebol de fentebb is irtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!