Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön Margot Robbie mint Harley Quinn?
Figyelt kérdés
Képet nem tudok linkelni telefonról, bocsi.
De engem valamiért nagyon megfogott. Ti hogy vagytok vele?
2016. aug. 13. 13:01
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy bejön Harley Quinn-ként.
"valamiért nagyon megfogott" - Vajon mi lehet a titka? Csak nem a kihívó és ri*bancos öltözködése és viselkedése?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az említett viselkedést lányoknál. Sőt. De ő kifejezetten tetszik.
2016. aug. 13. 13:08
3/11 anonim válasza:
Eléggé tetszetős!:D A filmbeli alakítása engem is nagyon megfogott (:
4/11 anonim válasza:
Ha nem baj én heteró lányként is megválaszolom a kérdést :)
Imádtam a filmben Harleyt es az egesz szerepet is, a stílusát is, nekem bejött :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan néz ki, pedig alapjáraton gyönyörű nő. Még az alakja is torz a filmben.
18/L
6/11 anonim válasza:
Filmet még nem láttam, de bemutatóból, és képekből engem is nagyon megfogott! :D
8/11 anonim válasza:
Egyértelműen egy istennő kívülről a belsőt meg nem tudnám megfogalmazni de tökéletes!
9/11 anonim válasza:
Jól néz ki, de tipikus, idegesítő és feltünési viszketettséggel megáldott r.banc, amit nagyon nem szeretek.
10/11 anonim válasza:
(Személyes vélemény alert.)
Önmagában nem rossz a szerepre, tud színészkedni, szép is, de nekem nem elég őrült az arca.
És a ruhája túl ribis Harley Quinnhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!