Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én nem ismerek egyetlen leszbikust sem?
Én sem ismerek a közvetlen környezetemben se bi, se homoszexuális embert. Én bi vagyok, de nem reklámozom a dolgot, szóval rólam se tudják. :)
19/L/Bi
Ez attól függ,hogy milyen társaságba,környezetbe kerülsz bele. Az én környezetemben pl sokan vannak,amit köszönhetek annak,hogy művész suliba jártam. :D Vagy annak,hogy a szüleimen kívül mindenki tudja szinte,hogy vonzódok a lányokhoz. :)
Amúgy itt sok kamu van igen,de a többség tényleg leszbikus, biszex vagy homoszexuális.
18/L
Nekem sincs a környezetemben sok ilyen ember, így párt találnom is elég nehéz.
18/L/L
Szerintem nem nézünk szét eléggé de sokan titkolják pl én is.:D
Környezetemben nekem sincs sajnos senki aki lezbi, biszex lenne pedig jó lenne csak ugye ha ki nyilvánítod hogy meleg vagy (fiúknál) egyből leszoljak szerintem sokan inkább ezért nem mondják meg hogy ők 'mások'
17/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!