Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak olyan nők, akikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akikkel lehet beszélni a szexről meg sokszor igénylik (persze nem csak ez számít, hanem az érzelmi kapcsolat is)?

Figyelt kérdés
Én eddig még nem találkoztam ilyennel, pedig nekem fontos, hogy ilyen téren is meg tudjak neki nyílni. De ha nem lehet könnyedén beszélni erről, akkor, hogy mondjam el a vágyaimat? Ismerkedésnél is folyton azon parázok, nehogy rosszat gondoljon rólam ezmiatt...
2016. júl. 27. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt mélyebben van a hiba a rendszerben, kedves kérdező.

22/L

2016. júl. 27. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:

olyan vagy amilyen.. azért nem mondasz e magadról dolgokat, vagy nem fejted ki a véleményed mert félsz arról, hogy miként ítélnek meg majd emiatt? ez nem egészséges hozzáállás.

legyen már egy kis önbizalmad, legalább annyi, hogy felvállald saját magad! nem az országot kell vezetni, csak saját magad adni.

szerintem majdnem mindenki igényli, hogy beszéljen a szexről, csak az a nem mindegy, hogy kivel. egy kapcsolatban meg alap dolognak tartom, hogy a pároddal beszélsz róla.

2016. júl. 27. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Igen vannak :) ha akarsz nekem irhatsz :)
2016. júl. 27. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor megismerkedek valakivel, azért ne a szex legyen az első téma. De később, ha már valamennyire ismerem a másikat és érzem, hogy megbízhatok benne, akkor beszélhetünk arról is. :)

Párommal meg szép, hogy beszélek a szexről. Ha már több ideje együtt vagyunk, akkor simán lehet neki mondani bármit róla. Mondjuk akkorra már általában szexelnek annyit az emberek, hogy érezzék, hogy mi hol izgat. Mondjuk mi már jó ideje együtt vagyunk és én is és a barátnőm is simán megkérdezzük egynástól, hogy most hogy kényeztessem. Azt is megbeszéljük utána hogy mennyire volt jó. Tehát lehet róla beszélni. :)

19/L

2016. júl. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!