Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Több lehet mint barátság? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több lehet mint barátság? Mi lehet most ez? Szerethet még? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyik ex emel akivel szakítás után barátok maradtunk a minap lefeküdtünk egymással.Bevallom ismeretségünk alatt most elöször feküdtünk le egymással.Sajnos voltak zűrök köztünk de most jól el vagyunk.

Most őssze vagyok zavarodva hogy most mi van kettőnk között.

Szerintem h az megtörtént nem véletlen volt.Valamit még érzünk egymás iránt szerintem.

Van aki azt mondja beszéljük meg van aki hagyjam majd eldől mert ha most faggatom akkor el ijeszthetem.

Kérdeztem tőle h szeret e azt mondta igen.

Csomószor meg szakítottam vele a kapcsolatot mert folyton vita volt csak de mindig keresett ennek ellenére.

2016. júl. 23. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lefeküdtetek csak éreztek valamit.Èn azt mondom nyugodtan próbáljátok meg, mit veszíthettek? .Legalább már tudjátok,hogy mik voltak a gyenge pontok a kapcsolatban, min kell dolgoznotok. Ha meg nem működik tudjátok, hogy nem megy és kèsz.Nem kell azon agyalni, hogy mi lett volna ha...Mindenképp megér még egy esélyt.Nekem is volt újramelegített kapcsolatom, én mondom akár jó is kisülhet belőle.
2016. júl. 23. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom csak félek hogy újra vita lesz.

Bár ha lefektetjük a feltételeket h ki mit akar mit vár a másiktól nem lehet baj ha be tartjuk.

Ma kérdeztem tőle hogy van írta vigyorgó jelel h jól épp egyik ex évvel ír h jó lenne őssze futni és mennyire jó csaj mert ha még mindig meglátja elolvad tőle.

Ismim azt mondja h tesztel engem meg féltékennyé akar tenni.

De miért csinálja ez?

2016. júl. 23. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
De nagy koponya vagy Èdesem :D Te vagy az az ex, mert ugye pont veled írt :D Ilyen vicc félének szánta, illetve bóknak, hogy te vagy jó csaj és veled akar újra összejönni :"D Tessék megoldódott a nagy talány:D Hány évesek vagytok am? Ezzel a kommenttel felvidítottad a délutánomat kedves kérdező :-)
2016. júl. 23. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
De nagy koponya vagy Èdesem :D Te vagy az az ex, mivel pont veled írt :D Tehát tényleg azt csinálta de Veled:D Viccnek, illetve bóknak szánta, hogy te vagy olyan jó csaj és veled jönne össze.Csak nem gondolta hogy félre értitek az ismiddel:'D Tessék , megoldódott a nagy talány :'D Hány évesek vagytok? Ezzel a kommenttel felvidítottad a délutánomat kedves kérdező :D
2016. júl. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!