Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus, transzecuális nő hogyan szeretkezik?
Én például leszbikusként kedvelem őket, bár nem inkább vonzódás szinten, csak aranyosnak tartom őket. Megkérdezni viszont kicsit kínos lenne, baráti szinten egy hasonlót sem ismerek, ezért jöttem ide.
De el tudom képzelni, hogy például egy szintén leszbikus, cisznemű nő mellett kötnek ki. Viszont, akár tetszik, akár nem, sajnos ott a pénisz... Ilyenkor akkor mit használnak, hogy neki is jó legyen?
Azt ugye vágod, hogy nem minden transszexuális nőnek van pénisze? Van, aki átalakíttatja vaginának. Én igazából nem tudok neked biztos választ mondani, de feltételezem, hogy ha valaki hajlandó egy pénisszel rendelkező nővel összejönni és lefeküdni, akkor hajlandó valamilyen módon kielégíteni is őket meg a farkukat. Lehet, hogy hülye feltételezés.
Egyébként a troll is élőlény, etetni kell. Ha nem kap enni, éhenhal. Csak megjegyezném...
Cisz leszbikus vagyok, de kiindulva abból, hogy én pl. irtózom attól, hogy a partnerem megérintse a mellem vagy bármilyen behatolásra emlékeztető tevékenységet végezzen rajtam, kizártnak tartom, hogy transz nőként élvezni tudnék bármit is, amit a partnerem a péniszemmel csinál, amit én nem érzek a testemhez valónak. Sőt szerintem egyedül az lenne komfortos, ha tudomást sem venne a létezéséről szex közben, és simán nőként nézne rám. Le is szorítanám, el is rejteném, rá se nézhetne.
Az a szituáció, amire te akartál rákérdezni, szerintem max úgy fordul elő, hogy egy meglévő leszbikus pár egyik tagja rájön, hogy transz férfi, és a nemi helyreállító műtét után valóban nehéz helyzet, hogy az eredendően leszbikus partnere mit kezd a péniszével, amit ő transz férfiként nyilván szeretne belevonni a szexbe. De ez valószínűleg hamarabb eldől, mint hogy szexre kerülne a sor, mert a leszbikus félnek már ott el kell döntenie, hogy mennyire rugalmas, amikor a partnere transzként coming outol. Sok leszbikus pedig még attól is elzárkózik, hogy nem szélsőségesen férfias küllemű, de magát agenderként, genderfluidként identifikáló leszbikusokkal összejöjjön.
Kedves 17-es! Köszönöm szépen a választ. :) De szerinted szexben hogyan lehet "nőként" tekinteni egy transznemű nőre, akinek pénisze van? Persze, ott a "mell", de abból nem lehet például orgazmust kihozni. Természetesen vannak olyan személyek, akik nem szeretik/nem akarják (például a stone butchok, bár ők ciszneműek), de sok transznemű tapasztalataim szerint csak azért mondja magát aszexuálisnak, mert patt helyzetben van ezzel kapcsolatban. És hát nem sokaknak van kerete arra, hogy teljesen átműttethesse magát, és ez még csak egy a rengeteg okból.
De az a helyzet sem éppen egyszerű, amit te felvázoltál másodjára. Ugyan úgy bonyolult dolog, de szinte pont a fordítottja, mint amire én gondolok.
Á, már értem, miről beszélsz. A félreértés alapvető forrása az volt, hogy te nem tekinted teljes értékű aktusnak azt, ha az egyik fél nem jut el az orgazmusig.
Hogyan lehet nőként tekinteni a szexben egy transz nőre? Hát úgy, hogy ő nő, nőként tekint magára, nőként él, nőként viselkedik, és a partnere leszbikus, tehát valószínűleg nem a shemale fétis híve, tehát a nőt látja a partnerben és nem a péniszt... Erre nagyon nehéz mit írni, számomra annyira egyértelmű :D Egyébként ha ragaszkodnak az orgazmushoz, akkor ott az anális szex lehetősége, a nemi helyreállító műtét előtt minden biológiai feltétel adott hozzá, hogy ebből orgazmus legyen, csak ezt megint egyéni beállítottság kérdése, hogy nem taszulnak-e a lehetőségtől.
De mint írtam, igazából már mielőtt kialakul egy ilyen pár, lejátszódik az, hogy a cisz leszbikus fél mennyire rugalmas, mennyire biztos a saját orientációjában, identitásában, és ha képes vonzódni egy transz nőhöz, akkor valószínűleg nem lát problémát abban, hogy megtalálják együtt a szeretkezés mindkettejüknek megfelelő módját.
Ezt nem tudom a transznemű nő szemszögéből megmondani, de fordítva el tudnám fogadni.
Azt hiszem én alapvetően kicsit bi vagyok, bár még szűz. De engem nem a pénisz zavar, hanem inkább a többi férfias nemi jelleg (szőr, stb). Egy amúgy teljesen nőies párt, akinek viszont pénisze van el tudnék képzelni. Nem zárkóznék el, ha amúgy kedves, jó fej és jól érezzük magunkat együtt. A kapcsolattól és a szextől sem (idővel akár a behatolástól sem, ha neki is lenne hozzá kedve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!