Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy mélyen valláso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy mélyen vallásos ember aki engem nagyon szeret, mit szólna ha megtudná hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy ember, akinek nagyon erős hite van (nem fanatikus, hanem olvasott, okos, művelt ember aki nem csak a saját vallását hanem a legtöbb más vallást is tanulmányozta) és ez az ember engem nagyon tiszta lelkületű embernek lát.

Én pedig nagyon tisztelem ezt az embert a tudásáért és a tudásért amit kaptam tőle.

De mit szólna, ha megtudná, hogy én leszbikus vagyok?

Már próbáltam beszélni a témáról vele, hogy mit gondol, de olyan hosszú választ adott ami nem mondott konkrétan semmit, hogy akkor ez most vétek, vagy nem. Mert vétek, de megbocsátást nyerhetek, ha nem kürtölöm világnak, hanem megtartom magamnak és bízok Isten szeretetében, és jó emberként élek, sorsomat Istenre bízva.

De viszont bűn, mert Isten arra teremtett, hogy anyaként életet adjak, és az új életnek is tovább adjam a hitet. Vagy ha nem vagyok anya, akkor Jézus felesége, vagyis apáca.

És mivel én ezek sosem leszek, megtagadom Isten egyszerű kérését.

2016. júl. 8. 00:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Őszintén, én is gondolkodtam már rajta párszor. Én egyszerűen azt nem tudom felfogni, hogy ez miért lenne bűn? Isten így teremtett néhány embert, hogy a saját neme iránt (is) tápláljon érzelmeket. Mert bárki bármit mond arról, hogy ez igazából választás kérdése, és hittel le lehet győzni, egyszerűen nem. Alapból Istennek nem úgy szeret minket, ahogy vagyunk? Miért bűn, hogy egy egy ember szereti a másikat?

Ha szaporodás szempontjából nézzük, ettől még lehet egy adott párnak gyereke, ha kicsit bonyolultabb módon is. Ez mondjuk szerintem egy tökéletes megoldás lehet az árvák helyzetére.

Visszatérve: Ha valóban ez lenne a probléma, mi van azokkal a hetero párokkal, akik sohasem akarnak gyereket? Ők nem vétkeznek, mikor együtt vannak? Esetleg azok, akik csak szexuálisan vonzódnak a saját nemükhöz, aztán ha kiélték maguk családot alapítanak?

2016. júl. 9. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb barátnőm mélyen vallásos, katolikus. Hittantanárnak tanul, teljes mértékben a Biblia szerint él. 25 évesek vagyunk és ő szűz, ugyanilyen pasit is talált maga mellé. Féltem neki elmondani, de mikor elmondtam, szerintem ő fogadta a létező legszebben a leszbikusságom. Olyan szeretettel teli beszélgetésünk volt akkor, megnyugtatott, hogy ugyanúgy a barátnője vagyok és ha Isten így akarta, akkor nekem ez az élet a megfelelő és kész. Most is kirázott a hideg, ahogy ezt leírtam. :) Ha a te ismerősöd is ilyen, akkor mond el neki, szerintem ugyanilyen lesz a reakciója. Az igazi keresztény nem gyűlölködik.
2016. júl. 11. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Neked kell érezned, hogy hol a határ itt. Túlfeszítenéd e ezzel vagy sem.

De szerintem tedd ki ennek a sokknak. Lehet ő is nyer belőle, hogy ilyen helyzetbe kerül, mert kihívás elé kerül. Másrészt meg én azt tapasztaltam eddig, hogy ha kitesszük valaki elé magunkat szépen, őszintén, akkor nagyon ritkán lépnek bele.

A veszély az, hogy lehet tudat alatt hagy valamit ez benne és nem is akarva de szépen nagyobb távolságot tart. De akkor azt még mindig áttörheted, ha tovább nyitod magad neki.

De tényleg neked kell ezt érezni. Nagyon finom dolgokon múlik.

2016. júl. 12. 15:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 12. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha elmondtad neki akkor majd mesél! Kíváncsi vagyok a fejleményekre! :D
2016. júl. 13. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!