Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol lehet még ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet még ismerkedni?

Figyelt kérdés

Rengeteg oldalt,meg társkeresőt próbáltam már. De valahogy egyik se jött be,ráadásul a többsèg csak az egyèjszakásokra bukik. Èn meg a komolyságra "hajtok".

Valakinek bevált valami jó kis oldal?

23/l/l

2016. jún. 25. 20:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
Korban 15 vagyok, 17-nek nezek ki az agyi szintem meg kb 20
2016. jún. 25. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:

ne haragudj... előttem is írták már, nagyon rágörcsölsz, kétségbeesettnek tűnsz jelenleg, ami nem vonzó senkinek sem... még nem is lenne gáz ezzel annyira talán, ha nem lenne ott a neved mindenhol, de így szerintem annyira nem örülnek a privátoknak sem tőled... :( viszont respect, amiért névvel nyomod :)

én szurkolok neked, hogy találj valakit... lehet itt is, de te itt vagy kb. 1 hónapja, legalábbis azóta látom a válaszaid... van aki 1-2 éve keresgél itt kisebb kihagyásokkal, ne akard elsietni, majd jön ez, amikor nem számítasz rá :) meg amikor már feladtad :D kitartást neked

2016. jún. 25. 23:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Hiába tűnik úgy,ez azèrt az olyan szinttől mèg messze van. Nyilván sok helyen ott a nevem(meg ha tudok tanácskt adni stb) ès direkt is rakom ki.De ha valakik emiatt elítèlnek akkor hajrá,vègülis szívük joga. Azon meg nevetnem kell,hogy emiatt se nèznèd jó szemmel ha rádírnèk:D Hát figyelj,semmi sem kötelező. Ez a te meglátásod ennyi.
2016. jún. 26. 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
nem mondtam, hogy nem nézném jó szemmel, ha írnál... de amúgy tényleg nem, mert nekem van párom... amúgy szerintem akiknél nincs nem meg kor a kommentnél többségük foglalt :) esetleg egy tanács a további próbálkozáshoz ;)
2016. jún. 26. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!