Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy álltok az anális izgatáshoz?
Figyelt kérdés
Adni, fogadni? Ha tudnátok, hogy a párotokat ez nagyon beindítja? Most nem minden szeretkezés alkalmával, de néha-néha esetleg. A barátnőm kicsit elzárkózik a dologtól... volt már szóban, mindig oda jutunk, hogy 'majd'...2016. jún. 14. 23:04
1/10 anonim válasza:
Én simán csinálom a páromnak. Nyalom, ujjazom, Ő is nekem, nincs ebben semmi.
3/10 anonim válasza:
Ha a páromnak ez lenne a kérése,akkor szó nélkül csinálnám neki,viszont számomra ez a szeretkezési mód undorító,így én nem kérek belőle.
4/10 anonim válasza:
Az anális szexet nem szeretem, de ha szex közben egy ujjperce a popsimban van, az nagyon izgató.
Adni még nem adtam, egy kicsit ódzkodom is tőle. Csak olyannak csinálnám, akiben maximálisan megbízom, és tudom, hogy tisztán tartja.
5/10 anonim válasza:
Az ex barátnőmnek ez mániája volt, belementem. Soha tobbet.
6/10 anonim válasza:
Utolsó: miért, mi volt a gond ?
7/10 anonim válasza:
Számomra se éppen gusztusos, kihagyom. :) Néha-néha se, engem egyenesen taszít és elrontaná a szeretkezés közben kialakított forró légjört.
8/10 anonim válasza:
Mi nem zárkózunk el előle.:) Nem mondom,hogy az összes szeretkezésünkbe belevesszük,de néha kimondottan jól esik. Elvégre szeretjük egymást.És ami mindkettőnknek örömet okoz,azt miért ne tegyük?!
9/10 anonim válasza:
23L Szeretem kapni. Sőt imádom. Adni is szeretem. A mostani párom szereti ha csinálom neki. Nyalni, ujjazni, sok ujjazni de volt már hogy felcsatolóssal megdugtam. Semmi kifogásom ellene. Imádom.
10/10 anonim válasza:
Én szívesen csinálnám fiúnak és lánynak is ujjal vagy akár eszközzel. Én néha kívánom akkor jól esik de megvagyok nélküle sőt sokszor nem esik jól. 21/Bi/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!