Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lennék? (túl rövid)
Figyelt kérdés
Eddig két komolyabb kapcsolatom volt, és mindig csak a pasikhoz vonzódtam, de az utóbbi időben ez megváltozott. Csak leszbi videókra szoktam masztizni, ha megnézek egy puncinyalós videót, már egy perc után tiszta nedves vagyok, és arra vágyom, hogy engem is kinyaljon egy csaj, csak erre a gondolatra tudok elélvezni. Ti mit gondoltok?
18 vagyok
2016. máj. 28. 17:25
1/5 AnDrÁs_HuN válasza:
lehet nem,csak azt gondolod mert leszarnak a pasik...
2/5 Happy Man válasza:
Csak az a gondolat izgat fel, ha lány tenné? Ha férfi, akkor nem? Lehet, nem is a nemen van a hangsúly, csak hogy megtegye valaki. Vagy esetleg mindkét nemtől jól esne?
3/5 anonim válasza:
Ha már a látvány ígí beindít,akkor valosítsd meg mihamarabb.Ez akkor jó ha nyitott vagy a saját nemed irányába.
4/5 anonim válasza:
Miért lennél leszbikus? Hm? Te mondtad, mindig a férfiakhoz vonzódtál, az meg olyannyira nem lényeges, mit nézel.
Nem vagy leszbikus.
5/5 anonim válasza:
Hmmmm. Nagyon sokszor fantáziálok én is erről. Ha komolyan is gondolod kérlek írj rám
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!