Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem? Én neki?
Neked tetszik ez szinte biztos.
Neki te... hát kitudja. Ennyiből nehéz megállapítani.
Én azt javaslom, mondd el neki, hátha ő is így érez. Ha meg nem, találhattok egy megoldást közösen, hogy hogyan maradjon meg a barátságotok.
Ő amúgy tudja, hogy te nem vagy hetero?
Igen tud róla, de szerinte ez csak egy fellángolás nekem, mert hogy a koromban természetes (14) és ugye ő idősebb (17), és azt mondta, hogy majd elmúlik... De az igazság, hogy már négy éve észrevettem magamon, de csak féléve kezdtem igazán bevallani magamnak, és úgy egy hónapja fogadtam el.
De azon a napon mikor elmondtam neki, én feküdtem a földön, ő pedig ráült a csípőmre, és nem szállt le amikor kértem, és felültem, így elég fura pózba kerültünk...
Hááát... egyre inkább közel kerültünk egymáshoz, és most már néha nagyon úgy viselkedünk mintah járnánk...
egyszer összekulcsolt ujjakkal mentünk, de amint szembe jött egy ismerőse hihetetlen gyorsan elengedte a kezem... és nem tudom mire vélni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!