Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tetszik nekem? Én neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem? Én neki?

Figyelt kérdés
A lánnyal lassan egy éve nagyon jó barátnők vagyunk. Kézen fogva megyünk az utcán, gyakran ül az ölembe, sokszor megöleljük egymást, ő viszont azt mondja, hogy ő 100% hetero. Nálam viszont ahányszor meglátjuk a másikat, mindig összemosolygunk, de az a tipikus óriási vigyor. Ha megfogjuk egymás kezét, remeg a gyomrom, szeretem nézni miközben beszél, táncol (hihetetlenül szexi) nekem olyankor ilyen bárgyú vigyor van a fejemen, vagy az ajkamba harapok. Előfordult már, hogy szemeztünk, meg mindig mondja, hogy mennyire jó alakom van, meg néha volt flörtölgetés is...
2016. máj. 22. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked tetszik ez szinte biztos.

Neki te... hát kitudja. Ennyiből nehéz megállapítani.

Én azt javaslom, mondd el neki, hátha ő is így érez. Ha meg nem, találhattok egy megoldást közösen, hogy hogyan maradjon meg a barátságotok.

Ő amúgy tudja, hogy te nem vagy hetero?

2016. máj. 22. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen tud róla, de szerinte ez csak egy fellángolás nekem, mert hogy a koromban természetes (14) és ugye ő idősebb (17), és azt mondta, hogy majd elmúlik... De az igazság, hogy már négy éve észrevettem magamon, de csak féléve kezdtem igazán bevallani magamnak, és úgy egy hónapja fogadtam el.

De azon a napon mikor elmondtam neki, én feküdtem a földön, ő pedig ráült a csípőmre, és nem szállt le amikor kértem, és felültem, így elég fura pózba kerültünk...

2016. máj. 22. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem taszitja gondolat.Talán a korod zavarhatja.Én azt mondom ha adódik úgy alkalom nézd még hogyan viselkednek csók közeli helyzetben.
2016. máj. 22. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Azóta történt veletek valami? Érdekel a story folytatása :D
2016. jún. 20. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Hááát... egyre inkább közel kerültünk egymáshoz, és most már néha nagyon úgy viselkedünk mintah járnánk...

egyszer összekulcsolt ujjakkal mentünk, de amint szembe jött egy ismerőse hihetetlen gyorsan elengedte a kezem... és nem tudom mire vélni :/

2016. jún. 26. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!