Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Olyan lány aki már nyalt puncit! Ez milyen érzes?
Én kipróbálnám egyszer! :)
Van így vele más is?
2016. ápr. 22. 12:58
11/17 anonim válasza:
Nagyon izgalmas. Véletlenül cseppentem bele két bnöm szeretkezésébe és nagyon beinditott.. Nem rendszeresen de néha nagyon jo lenne erre vállalkozo bnö.
12/17 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és megőrülök a nyalásért meg a barátnőm puncijáért. :) Számomra nagyon izgató, főleg, mikor látom, hogy mennyire élvezi... És az íze, hm...
13/17 anonim válasza:
Puha, meleg és van egyfajta érdekes illata-íze. Egy idő után a nyáltól és a nedvektől jó csúszós lesz, olyankor nagyon imádom, tisztára összekenem vele a számat :)
Nekem mindig is egyszerűbbnek tűnt egy lányt kielégíteni, mint egy fiút.
25L
14/17 anonim válasza:
Még én sem próbáltam,de lányként engem is izgat a dolog:)
16/17 anonim válasza:
A világ egyik legforróbb,legkábítóbb érzése.Ahogy érzed,hogy egyre nedvesebb lesz attól,ahogy élvezi amit te művelsz vele.azok az illatok és ízek..a nyögései amik díjazzák a munkádat..uhh,tényleg nagyon bepörgető,a hormonok szinte elvarázsolják az elméd és csak az hajt előre,hogy minél feljebb vidd a csúcson😊😊
21/LL
17/17 anonim válasza:
Van kedve valakinek egy kis szexchethez? :)
L/L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!