Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek az már féltékenysé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az már féltékenységre adhat okot ha ránézek más lányokra az utcán?

Figyelt kérdés
Van baràtnőm, de most hogy így jobb idő lett és lekerültek a kabàtok észrevettem, hogy jobban megnézem a lányokat mint eddig...
2016. ápr. 7. 08:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Akkor nézd meg amikor nincs veled a barátnőd. Ilyen egyszerű, én elmondtam a pasimnak, tudom, hogy ő sem vak, de akkor nézegesse utcán a lányokat amikor nélkülem van. 20/l
2016. ápr. 7. 08:16
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Hát mikor én igazán szerelmes voltam, eszembe se jutott más lányokat nézegetni, de komolyan.

Persze mindenkinek más a természete, de magamból kiindulva én rosszul venném le, ha a barátnőm méregetné a többi lányt. (le lehet nyugodtan szólni, hogy emiatt mekkora szemét vagyok :D )

2016. ápr. 7. 08:20
 3/18 anonim ***** válasza:
1 érték egyet. Ugyan ezt szeretem volna írni.
2016. ápr. 7. 08:21
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem volt velem..
2016. ápr. 7. 08:25
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Na, hát akkor amiről nem tud az nem fáj. Nem vagyok álszent,én is megnézem a jó pasikat, ha nincs velem a párom, ettől függetlenül szerelmes vagyok belé. #1 vtam.
2016. ápr. 7. 08:28
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tegnap elkezdtem neki irni azt hogy olyan furi érzésem volt (mert régebben nem néztem így meg másokat) és ezt nem folytattam mert rájöttem, hogy nem túl jó ötlet ezt elmondani neki..
2016. ápr. 7. 08:42
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Lányok nem csípik, ha a barátjuk mellettük nézegeti a csajokat, ez érthető. De ha egyedül vagy, akkor nyugodtan. Végül is miért ne, ez csak természetes dolog, főleg így tavasszal, amíg csak "mindent a szemnek, semmit a kéznek"... :)
2016. ápr. 7. 08:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Jó de arra konkrétan féltékeny lesz/lehet ha elmondanàm neki? nekem ő az 1. ilyen baràtnőm..
2016. ápr. 7. 08:54
 9/18 anonim ***** válasza:
41%
Valószínüleg ő is megnézi a jó pasikat, de nem kell ezt elmesélni.
2016. ápr. 7. 09:15
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem gáz.

Azt csináld ami neked jó

22/F

2016. ápr. 7. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!