Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek beteges vagy ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteges vagy ciki dolog, ha elvileg hetero lány vagyok és meztelen anime lányos képek vannak a gépemen?

Figyelt kérdés

Nővérem valamelyik nap ideült a gépemhez és elkezdte nézegeti, milyen képeket meg zenéket töltök le és meglátta, hogy ilyen képeim vannak és veszekedni kezdett velem, hogy el fogja mondani anyáméknak, hogy leszbikus vagyok. És azóta mindig ezzel fenyeget.

Anyámék mellesleg utálják a melegeket és ha megtudnák rólam, hogy az vagyok, szerintem páros lábbal rúgnának ki itthonról.

De épp ez az, hogy én nem tartom magam leszbikusnak, most is épp egy fiú tetszik, ráadásul azokra a képekre sem izgulok fel, egyszerűen csak szépek. Pl. tetszik, hogy milyen melleket rajzolnak egy-egy karakternek, vagy pl. ahogy a testnedveket megrajzolják..xD Szóval tényleg nem azért töltök le ilyen képeket, mert erre maszturbálnék vagy ilyesmi, csak simán esztétikailag szépnek találom, ahogy az ilyen képeket megcsinálják. Ráadásul legtöbbször szerintem pont az ilyen erotikus képeket csinálják meg a legművésziebben, olyan szép testet meg arckifejezéseket rajzolnak nekik, hogy csak na :o

Viszont igy belegondolva, tényleg fura dolog, hogy egy lány ilyen képeket nézeget meg töltöget le a netről.

Szerintetek is perverz dolog?

2016. febr. 27. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

( Nem olvastam el a kommenteket )

Cica! :D Csinálj egy tumblr-t, és pakold fel a képeket, egy család tag se fogja nézegetni :D

Vagy csinálj egy külön mappát nekik, amit kódolsz.

2016. febr. 27. 19:22
 12/15 aladar12 ***** válasza:
40%

szerintem nem beteges, csak totál fura.

és ezt úgy mondom, hogy rengeteg animét/mangát fogyasztok. oké, tök jól vannak megrajzolva, de a valódi szépséget nem tudják lekörözni.

2016. febr. 27. 19:24
 13/15 anonim válasza:
100%

Hmm...Én a te helyedben, megszabadulnék a bizonyítékoktól, vagy rátenném egy cd-re vagy bármire és ha kedvem támadna nézegetni, akkor elővenném... :D

A másik...a nővérednek mond meg, hogy nem vagy leszbikus, és igyekezz bevágódni valami pasinál aki tetszik neked, így ha még el is mondja a dolgot a szüleidnek, akkor nem lesz hiteles a szava, mert látni fogják, hogy te a pasikhoz vonzódsz. Mert ez a helyzet nem? :D

Perverznek perverz dolog, de mindenkinek vannak ilyen hajlamai, csak van aki jobban tudja kontrol alatt tartani :D Én a tesóm lap topján találtam ilyen hentai-videókat, de eszem ágában sem volt, hogy neki essek, vagy hogy esetleg azzal fenyegessem, hgy szólok Anyáéknak..Mindenki fantáziálgat erről arról, vagy tetszenek neki nem szokványos dolgok, de ezek tabuk még mindig...

Különben nézd..Mi csajok megmondjuk ha egy csaj sexy vagy jó alakja van, ez normális. Pasik nem mondják a másikra, hogy nézd már milyen dögös ez a csávó..Ettől még nem vagyunk leszbikusok.

2016. febr. 28. 18:49
 14/15 Geri0327 válasza:

Szerintem nem perverz dolog az hogy lány létedre megcsodálsz egy szép női testet.

Ha nekem is mondja az egyik lány ismerősöm hogy az a pasi jól néz ki fiú létemre tényleg én is mondom hogy pl. tényleg szép arca van és szerintem ebbe semmi szégyelni való nincsen.

2016. ápr. 22. 22:23
 15/15 kutyafuta3000 válasza:
100%

Én nem gondolom h. rossz lenne :D

nővérem kislánykora óta meztelen női fotókat gyűjt(ött).

A szobájába is kivannak téve, Mind ezt azért, mert tetszik neki a női test látványa, de semmi extra. Ennyi az egész. Ammeg heteró. Szal. nincs veled semmi baj, kiv. ha 150kg nyomsz. Az anime dologra meg csak annyit, h. ennyitől nem leszel lezbikus. És bajt nem látok.a leszbikusokat simán elnéznék akármeddig. HD-ben. De ha nem vagy az, nincs gáz. Az h a nővéred fenyeget, ne izgasson. Ha nem érti, ez van.Kezdj ki egy sráccal, vidd haza, mutasd be, beszélgess nővéreddel hogyan tudnád megszerezni. El fog szállni az egész.

2016. ápr. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!