Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy pasim, akivel addig minden rendben ment, amég csak barátok voltunk. Viszont pár hete megcsókolt egy lány egy buliban...teljesen kifordítottönmagamból, azóta is csak rá tudok gondolni, vagyis inkább bármelyik lányra. Eddig is biszexnek tartottam magam, de most egyre erősebbe. Hajlok a lányok felé. Lehet hogy ez már nem csak biszexualitás?

2016. febr. 16. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet.
2016. febr. 16. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

De lehet biszexualitás. Ha vonzódsz a barátodhoz, vagy egyes férfiakhoz is, akkor biszex vagy.

Vannak időszakok is a biszexualitásban, van amikor a nőkért vagy totál oda, van amikor pasiért, van amikor mindkettő. :D

Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy leszbikus vagy, a pasik csak a szokásos társadalmi dolgok és önhitetés miatt voltak eddig.

2016. febr. 16. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld ki milyen lánnyal, fantasztikus érzés:)) meg ha van kedved írj nyugodtan, beszélhetünk fészen is:) 18/L
2016. febr. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!