Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, tinédzser vagy 20 év körüli lányok általában mennyire nyitottak idősebb,30 körüli nőkkel való kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 19:47
11/13 anonim válasza:
Én mindig is idősebb barátnőt szerettem volna. Egy 30 évessel azért tudnám elképzelni, mert koromnál érettebb gondolkodásúnak tartom magam bizonyos szempontból, viszont ami furcsa lenne, az az, hogy én még csak egyetemre járok, nincs állandó bevételem, és emiatt egy kicsit még függök a szüleimtől, egy 30 éves nő meg gondolom már teljesen önálló (ami egyébként vonzó számomra, mert nekem is fontos, hogy rövidesen teljesen önállósodjak).
20/L
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne ellenemre.
13/13 anonim válasza:
Régebbi kérdés,de igen,nyitott vagyok:-)Ideálom az az idősebb nő,fiatalabba bele sem tudnák szeretni:-) Ha itt 30-35 körüli nő,akinek van kedve ismerkedni nyugodtan írhat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!