Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruációkor? Baj, hogy nem mentem bele? 19L
Figyelt kérdés
A mostani barátnőm nagyon kívánja különösen ekkor a szexet...Engem nem igazán hoz ez lázba :D Sőt ha nekem megvan megakarok halni...Szóval nem mentem bele tegnap a szeretkezésbe, mert mondta, hogy épp megvan neki! Láttam rajta, hogy rosszul esik neki, most meg lelkiismeret furdalásom van :D szóval ti olyankor is csináljátok? Nem zavar a vér? vagy hogyan oldjátok meg? Előre is köszi a válaszokat!2016. febr. 7. 19:53
11/15 anonim válasza:
van amelyik nő mensikor is kívánja, víz folyik a csapon meg lehet mosakodni többször is. senkinek semmi baja nem lesz tőle.
12/15 anonim válasza:
én nyaltam már úgy hogy a lánynak benn volt a tampon, semmiben nem különbözött.
max annyi, hogy több síkosító kell, mert ha ott van a tampon, akkor ugye nem tud a punci nedv az se kijönni.
26 L
13/15 anonim válasza:
Én is simán nyalom a barátnőmet frissen fürödve, tamponnal, semmi gond nincs ezzel, szerintem a te barátnőd is ennyit szeretne csak, nem azt, hogy vérben ússzatok.
14/15 anonim válasza:
Amit nem csinálsz szivesen, azt inkább hanyagold, csak megérti a barátnőd hogy neked ez igy kellemetlen. Én barátnőm is azt akarta mindig, és mindig probáltam a kedvére tenni de mondtam neki hogy neharagudj szivem de nekem ez igy nagyon kellemetlen, tudod hogy szeretlek, és nagyon kivánlak, de most nem, majd bepotoljuk. Bedurcizott de fél orára rá kiengeszteltem és megértette. Te is beszélj vele erről nyiltan, hisz a kapcsolat alapja a bizalom és a megértés. ! Sok sikert.:) 17/BI/L
15/15 anonim válasza:
Mi régen akkor is csináltuk, mert elég keveset voltunk együtt.
Bár, mi nem nyaltuk ki egymást, biztos nem engedtem volna (tamponnal se), az meg elképzelhetetlen, hogy én akkor csináljam, undorító.
Ujjal meg mindegy volt, utána kezet mostunk és ennyi.
De mi ilyenkor mindig csak tusolás után csináltuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!