Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés lánnyal csókolózni?
Figyelt kérdés
Mindig is vonzódtam a saját nememhez, de nem olyan szinten, mint a fiúkhoz, tehát kapcsolatot például nem tudok soha sem elképzelni, viszont ez a része nagyon érdekel: mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen lánnyal csókolózni, de nincs biszexuális, és/vagy szingli barátnőm.
Hülyén hangzik amúgy, meg minden, de tényleg kíváncsi vagyok. Ugyanolyan, sokkal rosszabb, vagy sokkal jobb?
(Nem csak homo-és biszexuálisok válaszát várom, hanem bárkiét, akinek volt már mindkét nemből partnere:))
Ha becsukod a szemed pont olyan, mint fiúval (aki frissen borotválkozott).
Itt a lényeg az idáig vezető út, ami általában teljesen más, mint egy fiúval.
2016. jan. 22. 17:29
12/24 anonim válasza:
Teljesen más az ha egy fiúhoz vagy egy lá nyhoz érsz. Van a mondás hovy ne ítélj amíg nem ettél. Tehát próbáld ki nem fogod megbánni. A baki az egész ben hogy ha egy olyan embert csókolsz meg akibe nem vagy szerelmes akkor nem lesz olyan felemelő érzés
2016. jan. 23. 16:22
13/24 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm akitől teljesen megőrültem! Nem vagyok leszbikus de egyszerűen annyira szexi és kívánatos volt, hogy nagyon tetszett!! Vele csókolóztam, imádtam, olyan puhák voltak az ajkai :3
2016. jan. 24. 16:39
14/24 anonim válasza:
13!
Nem vagy meleg mi..?
Min. Biszex..
2016. jan. 24. 18:57
15/24 anonim válasza:
Nekem életem legjobb smárja egy lánnyal volt....huhh hát igen..a lányok ezerszer jobban csókolnak mint a fiúk..
2016. jan. 24. 19:52
16/24 anonim válasza:
nekem bejott, sztem nagyon jo :D
2016. jan. 25. 23:39
17/24 anonim válasza:
Leírhatatlan, csókolóztam már mindkét nemmel, mondjuk engem eleve taszít a vastag száj mind két esetben, elején nem értettem, hogy miért akarom magam elhányni amikor egy pasival csókolózom, aztán egyik barátnöm, segített megtalálni a választ, jobb volt mint egy fiúval, de a legeslegjobb a barátnömmel, az ö szájával képtelen vagyok betelni, pont nekem találták ki :)
2016. febr. 4. 16:50
18/24 anonim válasza:
Sok lánnyal, sráccal csókolóztam már. Lányokkal jobban szeretek, persze itt is van olyan akivel csak azért volt jó mert vonzó volt és van olyan ami felejthetetlenül jó volt.
2016. febr. 4. 18:51
19/24 anonim válasza:
én 99%ban hetero vok ey biztos
2016. febr. 4. 20:00
20/24 anonim válasza:
Ha nincs benne érzelem akkor csak valaki nyalogatja az ajkaidat te pedig viszont.
De ha vonzódsz hozzá akkor csodás intim élmény ahogy szived hölgye a te ajkadhoz nyomja sajátját,lassan szádba dugja sejmes nyelvét amit f finoma megharapsz....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!