Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki döntésből lett leszbikus?

Figyelt kérdés

Vagyis hogy úgy döntött, hogy az lesz. Elmesélnétek hogy hogyan jutottatok erre, és hogy jól alakult-e?

Kapcsolatra gondolok.

2016. jan. 10. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez nemdöntés kérdése.
2016. jan. 10. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem döntés kérdése.

25Fbi

2016. jan. 10. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy lány mesélte, hogy a pasikkal nem volt szerencséje, és ezért gondolkodott, hogy inkább a lányok mellett dönt. De hogy tudott-e így "dönteni" és ez valóban megváltoztatta volna-e az életét, azt kétlem.
2016. jan. 10. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem döntés kérdése. Ha teszik valami, vagy valaki, az nem eldöntöd, egyszerűen csak úgy alakul :) Érdekes a kérdésed. Megtudhatom miért érdekel?
2016. jan. 10. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyanról én is Hallottam amit a #3-as mondott. A történet vége is jó lett. De nem hinném, hogy ez egy döntés eredménye volt. Benne volt a hajlam.
2016. jan. 10. 21:26
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy együtt tudnék élni egy férfival. Csak arra tudok gondolni, hogy nőgyűlölők, és minden nőt leri *bancoznak. Pedig én is például nagyon sokáig szűz voltam. És mivel csak magamból tudok kiindulni, nekem ez nem tetszik, enyhén szólva.

Másrészt a bátyám miatt, aki tönkre tette a lelkivilágomat, de erről ennyi elég is. Még beszélni sem akarok róla.

Mondhatni, h férfi gyűlölő vagyok.

2016. jan. 10. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Az általánosítás,az egyik leg ostobább emberi tulajdonság.

Próbálj egy kicsit nyitott szemmel járni kelni a világban!

A bátyűdról meg elég volt ennyit írnod.

Szexuálisan zaklatott,vagy megerőszakolt!

Ez szomorú,de tényleg!

Nem minden csak fehér és fekete.

Engem félholtra vertek az utcán! Egy hajszálnyira voltam a haláltól.Akkor ezek után nekem se szabadna utcára mennem!? Mert mindenki az én életemre akar majd törni!?

A gyűlölet meg felemészti az életed!

Sajnállak hogy csak mocskos férfiakkal hozott össze a sors!!!

2016. jan. 11. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Azt tanácsolom keress fel egy remek pszichológust. Ő rendbe rak téged. Az a baj hogy bevonuod ezeket az ocsmány varmokat. A pszichológus abban tud segíteni, hogy helyére kerüljön a világ, és megfelelő ítéletet tudj hozni az emberekről, hogy el tudd kerülni ezeket a suttyókat.

A bátyád meg remélem megdöglik. A mi családunkban a nagyapa volt molesztáló. Hál' Istennek megpusztult.

25F

2016. jan. 11. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Valahol szerintem az én esetemben is közrejátszik a férfigyűlölet, abban, hogy a nőkhöz (is?) vonzódom.

Alapvetően egy korábban kialakult családi helyzet miatt, történetesen apukám miatt, rettenetesen megingott a bizalmam a férfiakban, ami amúgy sem ált stabil lábakon. Bár ezt megelőzően is éreztem, hogy a nők is vonzanak, de most már azt érzem, hogy képtelen lennék megbízni egy férfiban, és undorom a tudattól, hogy úgy néznek rám, mint potenciális (szexpartner). Addig semmi gond nincs, míg barátkoznom kell velük, és "egyenrangúnak tekintenek", de amit nőként kezdenek tekinteni rám, menekülök. Ezzel szemben viszont úgy érzem, ha akadna egy nő, akiben megbízhatok, meg tudnék bízni benne, együtt tudnék élni egy nővel. Bár a testiséggel mind két nem esetén gondjaim vannak.

2016. jan. 11. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Leszbi sulitárs: most akkor úgy döntesz, hogy hetero leszel?

Meg: Azt hittem ez nem döntés kérdése

Leszbi st.: Csak a fiúknál...

Family Guy :DD

Viccet félretéve, akárhogy nézem egy lány könnyebben belemegy agy lánnyal való kapcsolatba, mint egy hetero fiú férfival.. Csomó lány ki szeretné próbálni lánnyal, ha muszáj lenne melegnek lenni, a lányoknak könnyebb lenne, azt hiszem.

De természetesen ez nem döntés kérdése..

2016. jan. 11. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!