Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Maradjak vagy menjek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vagy menjek?

Figyelt kérdés
Tegnap történt az eset, átjött a szomszédcsajszi hozzám. (Pár napja költöztem be az albérletbe és Ő a közvetlen szomszédom. (panelház)) Hozott egy üveg bort, leültünk a kanapéra, elkezdtünk beszélgetni, nagyon aranyos volt. Gyönyörű, sportos alkatú, hosszú szőke hajú csajszi. Kicsit becsiccsentettünk, (nem kicsit) nevetgéltünk. Kérdezte, hogy sportolok e valamit, és mondtam neki, hogy igen, szoktam jógázni, stb. Megkért, hogy álljak fel. El nem tudtam találni, miért kér meg erre. Felálltam, megfogta a fenekem, elkezdte markolászni, simogatni, mondta hogy milyen szép kerek, kemény fenekem van és lehúzta a cicanadrágot rólam. És most jön a java!!!! Hagytam magam!!! Úgy felizgultam mint még talán soha.. Annyira jól esett az érintése és az hogy ezt az egészet egy NŐ csinálja, teljesen más érzés volt. Aztán csókolóztunk, és én is levetkőztettem őt. Nem gondoltam volna hogy ennyire felzgulok egy p.ncira... olyan szép volt és úgy tetszett/szerettem nyalni. Na mindegy, ő is és én is elég gyorsan elélveztünk. Másnapra pedig természetesen legszívesebben mindent kitöröltem volna az agyamból, csak sajnos ezt ne lehet semmissé tenni. Ti maradnátok? Vagy menjek másik albérletbe?
2015. dec. 10. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha egyértelműen normális heteró kapcsolatra vágysz a továbbiakban is, akkor én a helyedben nem maradnék ott, pláne, hogy ha megtehetem, hogy más albit keressek. Ha túl erős benned a szégyenérzet emiatt, kár kínozni magadat ezzel. Az elköltözés után idővel szépen elhalványul majd ez, és ha lesz újra pasid, könnyebb "múltbéli furcsa baki"-ként bevallani az esetet (ha nem akarsz előtte ilyesféle titkokat és jobban megkönnyebbülnél tőle) úgy, hogy a csaj egyáltalán nincs a közelben, mintsem úgy, hogy a tényleges szomszédotok az említett személy.

Részeg voltál, vége volt egy komoly kapcsolatnak, ilyenkor hajlamosabb lehettél elfogadni bárminemű szeretetet, érkezzen akárkitől. Ha téged ez kijózanodva ennyire zavar, nem kell folytatnod csak azért, mert ez a mai világban "trendi". Nézz magadba, és hallgass a megérzéseidre - hogy neked mi lenne jobb, hogyan lennél nyugodtabb.

2015. dec. 14. 10:26
 12/12 anonim ***** válasza:

#9 Nekem i ez jutott eszembe!! :DD

Szerintem is, ha mindenképn férfira vágysz, akkor tégy, amit jónak látsz, bár akkor is lehet hogy csak akkor kéne elköltözni ha már van pasid, addig meg borozgatni még párszor a lánnyal, ha olyan jó volt a múltkor :)

Ha meg nem célod a férfi társ akkor maradj, tényleg lehet belőle még kapcsolat is :)

2016. jan. 1. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!