Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy menjek?
Szia!
Ha egyértelműen normális heteró kapcsolatra vágysz a továbbiakban is, akkor én a helyedben nem maradnék ott, pláne, hogy ha megtehetem, hogy más albit keressek. Ha túl erős benned a szégyenérzet emiatt, kár kínozni magadat ezzel. Az elköltözés után idővel szépen elhalványul majd ez, és ha lesz újra pasid, könnyebb "múltbéli furcsa baki"-ként bevallani az esetet (ha nem akarsz előtte ilyesféle titkokat és jobban megkönnyebbülnél tőle) úgy, hogy a csaj egyáltalán nincs a közelben, mintsem úgy, hogy a tényleges szomszédotok az említett személy.
Részeg voltál, vége volt egy komoly kapcsolatnak, ilyenkor hajlamosabb lehettél elfogadni bárminemű szeretetet, érkezzen akárkitől. Ha téged ez kijózanodva ennyire zavar, nem kell folytatnod csak azért, mert ez a mai világban "trendi". Nézz magadba, és hallgass a megérzéseidre - hogy neked mi lenne jobb, hogyan lennél nyugodtabb.
#9 Nekem i ez jutott eszembe!! :DD
Szerintem is, ha mindenképn férfira vágysz, akkor tégy, amit jónak látsz, bár akkor is lehet hogy csak akkor kéne elköltözni ha már van pasid, addig meg borozgatni még párszor a lánnyal, ha olyan jó volt a múltkor :)
Ha meg nem célod a férfi társ akkor maradj, tényleg lehet belőle még kapcsolat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!