Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok és bomlanak utánam a pasik, de nem tudom őket normálisan lerázni. Mit tegyek?
Normális válaszokat kérek.
Teljesen nőies leszbikus vagyok, a barátnőm ugyanúgy. Nincs soha nyugtunk a pasiktól, akár egyedül vagyunk valahol, akár együtt. Már nem tudok mit hazudni a rám akaszkodó pasikra. Ha azt mondom, hogy van barátom, azt mondja nem zavarja, ha az igazat mondom, hogy barátnőm van, akkor nem veszi komolyan. Ha azt, hogy nem jön be, akkor meg konfliktus van. Nagyon unalmas már. Miért nem értenek a pasik szóból, hogy nem akarunk tőlük semmit? Lányok, ti hogyan pattintatok?
Korotok?
Jeggyűrű, eljegyzési gyűrű, vagy fotó a férjedről és az 1-2-3 gyerekedről hihető lenne?
Egyáltalán miért kell magyarázkodni? Senkinek semmi köze a magán életetekhez. Nem vagy(tok) kíváncsi senkire, és kész!
Megy mindenki a dolgára! Maximum,egy (ne haragudj de most nem érek rá).Ha értetlenkedik, akkor meg se szó, se beszéd, tovább haladsz!
Sajnos olyan szinten homofób a társadalom, főleg a mi országunkban hogy azt már provokációnak minősítik ha bátran felvállalod magad.
Mi is hasonlóképp vagyunk a barátnőmmel, szerencsére nekünk jófejek a barátaink. Mi is kapjuk a csipkelődős poénokát rendesen, több irányból, de hát azért a többség a környezetünkben nem akkora idióta hogy ezek a beszólások komolyak legyenek :D Az Ismeretlen bunkókra nem szánunk időt.
Rossz közegben mozogsz, és valószínűleg rosszul. Nincs lehetőségetek vagy nem kívántok másokkal vegyülni?
Micsoda egy egonövelő kérdés!
Mert hát megoldást itt senki nem fog erre itt eléd tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!