Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnétek olyan lányt/nőt, akinek egyáltalán nincs melle? Ez nem lenne baj?
#20-as ebben igazad van.
A "leoperáltatta" szót nyilván a kérdező használja csak, mert gondolom utálta a melleit.
Engem nem zavarna, nem mell orientált vagyok.
33f
Azért jelentős különbség van aközött, hogy valakinek nem nőtt meg a melle,vagy megnőtt, de leműttette.
Az előbbivel semmi gond.
szerintem semmi gond a kis mellekkel, nekem sokal jobban bejönnek, mint a nagyok, de úgy gondolom, hogy mindegy mekkora, mert nem ez a fontos a másikban. még sose volt akkora mellű barátnőm, amit ideálisnak tartanék, vagy igazán tetszene, de még soha nem volt ezzel semmi gondom - és persze sosem kritizáltam a barátnőm mellét, hogy nem tetszik benne valami.
viszont sosem várnám el és nem is támogatnám, hogy az én (vagy mások) ízlése miatt bármilyen változtatást csináltasson magán. a növelést és a csökkentést sem tartom jó dolognak, főleg, ha ez megfelelni vágyás miatt történik. azt is furcsának tartom, ha valaki nem tud kibékülni a saját testével és ezért alakíttatja át, így nekem az is furcsa indok egy kicsit, hogy "csak mert útban volt" sportnál, vagy akármikor máskor.
de a lényeg, hogy ha tudsz vele együtt élni és neked jó így, akkor szerintem nincs vele komoly gond. remélem, hogy találsz olyan embereket magad köré, akik elfogadják és szeretnek és főleg azt, hogy nem fogod később megbánni a változtatást, illetve, hogy egészségügyi gondokat sem fog okozni.
Szerintem nem az a kérdés, hogy kicsi-e mell, hanem hogy azért kicsi, mert leoperáltatta.
Szerintem ez "szellemi baj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!