Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nálatok mennyire fontos, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyire fontos, hogy legyen smink a másik lányon randin?

Figyelt kérdés
Nem csak a szolíd sminkre gondolok, vagy inkább a természetesség a jobb.
2015. okt. 27. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Én személy szerint utálom ha sminket visel a leányzó, az a legjobb ha a természetes szépsége ragad meg nem az hogy mennyi aminket használ
2015. okt. 28. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondd csak utolsó neked tiszta az arcod?

Nincs szükséged alapozóra?

Akkor szerintem fogd be a szàd és ne ítélkezz.

2015. okt. 28. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán fontos, hogy van smink avagy nincs. Anélkül és azzal együtt is lehet jól kinézni. :)
2015. okt. 28. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) megnyugodtam, hogy így is van esélyem.Több mint gondoltam. Nem csak a smink teszi nővé a nőt. :)
2015. okt. 28. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én értékelem, ha a barátnőm tud szépen sminkelni, mert tudom, hogy szép sminket csinálni nem csak időbeli de anyagi befektetés is.

A természetes szépség is jó, és bár nem elvárás, pláne nem napi szinten, még tudok értékelni egy művészien felvitt sminket.

Nem vagyok hülye, tudom, hogy valószínűleg nincs neki alapból kék glitteres szemhéja. Nem érzem ezt becsapásnak, műnek...ez is csak valami amit az ember felvesz, mint egy ruhát.

Azt viszont ki nem állhatom, ha valaki szerint a természetes szépség az, hogy egy nő úgy nézzen ki, mint az átlag nő sminkben. Emberek vagyunk, teljesen normális, ha karikás a szeme, vannak pattanásai, és miteszerei.

Ettől még szép egy arc, és hogy őszinték legyünk, fura is lenne ha valakinek ezek nem lennének a bőrén.

Az, ha egy lánynak nincs önbizalma és emiatt sminkeli magát, belőlem sokkal inkább kihozza a védelmező ösztönöket, meg azt, hogy girlpowa forever, hajrá csajok, ezaz.

Rengeteg önbizalom kell ahhoz, hogy valaki bevállaljon egy kék rúzst vagy egy tollas műszempillát, és az embert fel tudja dobni ha csinos a tükörképe. És a magabiztosság szexi. Nagyon.

Én is ezért sminkelek (ha épp olyan kedvem van). Miért ne tehetné más nő is ugyanezt? Vagy férfi? A sminkelés csak az európai kultúrkörben "csak női" dolog...az európai kultúrkör meg túl van hypolva, és ideje pont leszärni, és nyitni más felé is.

2015. okt. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!