Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kolis élet leszbikusként?
Szerintem nem hiszem, hogy annyira tudniuk kéne, nem? :D Nem fogják kérdezni, nekem se szokták az iskolában. Ersze, ha barátnőm lenne maximálisan felvállalnám, de mivel nincs, így nem is lényeges.
De nagyon helyfüggő a fogadtatás. A mi sulinkban ez teljesen normális. 17-en vagyunk a tagozaton, ebből 1 meleg, 1 leszbikus (én), két biszexuális és egy transzszexuális homoszexuális. :D Azaz egy transz fiú, aki a fiúkat szereti.
Itt teljesen elfogadott.
De!
Van ismerősöm, akinek sokkal rosszabb volt. Ezzel vigyázni kell. :)
Inkább ne mond el senkinek. Ez a te magán ügyed, de amint kiderül, mindenkinek lesz valami hozzáfűznivalója - jó, rossz egyaránt.
Esetleg ha jóban leszel a szobatársaiddal és feltűnik nekik, hogy a fiúk iránt nem érdeklődsz, de ez tényleg csak rád tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!