Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mentetek el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mi volt a legőrültebb, esetleg egyben a legbeváltabb "tervetek", amivel sikerült kapcsolatba kerülnötök avagy felszednetek egy ismeretlen csajt?
2015. okt. 12. 22:31
1/7 anonim válasza:
Megkérdeztem, hogy van egy higítója.
2/7 anonim válasza:
Én egy negyven éves családos anyukához mentem oda, bár ezt akkor még nem tudtam róla. Olyan izgatóan szexi volt, hogy nem bírtam magammal, és két pohár kv-val oda mentem kezdeményezni. Azt hozzá kell tennem, hogy ő is adott kisebb jeleket, szemezgettünk stb. Na mindegy, a lényeg az, hogy megittuk a kv-t, azt mentem vissza melózni. -70ft+vörös fej.. 26f
3/7 anonim válasza:
#2 nézd a kategóriát fiatal ember :DD
4/7 anonim válasza:
megint sikerült beégnem fa_sza:DD bocs lánykák, nem néztem..
5/7 A kérdező kommentje:
Semmi probléma, nekem tetszett a sztorid :) :D
2015. okt. 13. 17:06
7/7 anonim válasza:
A random csajozás nem az én műfajom. Ha nekiállnék minden egyes olyan nőnek csapni a szelet aki kicsit is tetszik, a fél életemet azzal tölteném, hogy elérhetetlen szoknyák után futok.
Inkább ismerkedek olyanokkal, akik szintén, még akkor is, ha annyira nem az estem, mert lehet ismer valakit aki meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!