Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lipstick leszbikus az hogy talált magának párt? Nem magányos? Nem nehezebb csajozni?
Hát, elég nehéz... Én abszolút nőies vagyok, és hozzám hasonló lányt/nőt keresek, a saját(min 25 éves), vagy idősebb korosztályból. Mivel vidéki vagyok, kénytelen vagyok társkeresőzni, de ott kb. minden szép, nőies,személyiségre is vonzó(nak tünő) lány, akivel van valami közös is bennünk, a nők iránti vonzalmon túl, a világ másik oldalán van,hogy lehetőség szerint ne találkozzunk és véletlenül se tudjunk összejönni.:DD A közelemben természetesen csak fiús, duci, igénytelen,ízléstelenül öltöző, és közönségesen viselkedő leszbik vannak,akik számomra a legkevésbé sem vonzók, sem nőként, sem emberként.(és nem, még a Shane - és Justin Bieber kinézetű fiús leszbik sem érdekelnek!) És ha elmennék egy leszbikus buliba, ott sem nagyon találnék számomra vonzó, érdekes, csinos, nőies nőt , mivel csak pasis, megvadult, (és általában lepukkadt ) lányok másznának rám.
Ezért már komolyan elgondolkoztam azon, hogy összejövök egy férfival. Mivel nem vagyok teljesen leszbikus,inkább biszex, így adott esetben bele tudnék szeretni férfiba, bár ez ritkán fordul elő...És általában, aki férfiban vonzó számomra, az kapcsolatban él, vagy nős, és gyermekei is vannak.
(A férfi olvasóknak üzenem, hogy kérem NE írjanak , mert neten nem ismerkedem!)
28 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!