Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a kicsi, vagy a nagy mell jön be számotokra, melyiket tartjátok izgatóbbnak és mennyire számít, hogy feszes legyen?
75B mellem van, 172cm magas vagyok.
17/L/L
A kicsiben az izgató, hogy kicsi, a nagyban, hogy nagy :D Minden mell csodás :)
21/L/L
Én akkor kilógok a sorból :(
Bár hangsúllyoznám,hogy tényleg a mell az elsődleges,de egyszerűen egy nagy melltől annak ellenére is elkezd csorogni a nyálam,hogy nekem sem kicsi *.*
Valahogy annyira odavonzza a szemem...
20/L/L
NEM a mell az elsődleges!!!
Bocsi!!! XD
Semmi baj xD
Másokkal is megesik egy kis nyelvbotlás :D :$
Hoppá, most meg egy kis perverz hajlam jött ki belőlem, ha már a nyelet említettem :$
Hmmmm :3
Nyámi :$
Annyira nem vonzódom a mellekhez, fenék párti vagyok.
Esztétiaki szempontból viszont fontos. Szép a nagy is, a kicsi is. Az se zavar ha lóg, mert a nagy mell úgyis-különösen ha elmellé telt, kerek.
Embere válogatja, nekem kisebb van és a kisebbeket is szeretem, nem a fiús lányokért vagyok oda, sőt kimondottan a lányosabbak érdekelnek, de a tenyérbe illő, kerekded a best ebben a kategóriában főképp ^^ mondjuk a tenyerem se épp nagy :D 160 cm-m mellé :D ja és pacsi egyik előzővel, a popsi fontosabb nekem is :P
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!