Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez utalhat a leszbikusságra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez utalhat a leszbikusságra?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis a biszexualitásra, mert fiúkhoz nemcsak vonzódom, de érzem a biztonságot, és a szerelmet is(legalábbis azt hiszem). A lányokat, hamarabb nőket figyelek meg mindig, elképzelem a meztelen testüket, és pár másodpercnyi felvillanásra a közösülést is. Van egy lány, akit nagyon különlegesnek tartok, régen többet voltunk együtt, de lett barátja, akire én féltékeny is voltam minimálisan. Amikor azzal a lánnyal, mint barát együtt voltunk, úgy éreztem magam, mint egy férfi, aki mindig megnevetteti, dominánsnak éreztem magam, és aztán a barátjára gondoltam, milyen jó neki. Ezzel nem különösebben foglalkoztam aztán, de a nőket mindig megnézem, főleg az olyat, aki az én tetszésemnek felel meg, elegáns, és vörös, szeplős. Szerintetek?

2015. aug. 22. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert ha egy férfi csak testileg vonzódna a nő mellett egy másik férfihoz, akkor ugyanúgy hetero maradna? Minimum biszex lenne akkor már. :)
2015. aug. 23. 00:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért ha meg egy elhunytal fantáziál akkor már nekrofil? Nem, egetrengető külömbség van a fantáziálás és a tényleges vonzalom közt. Pláne tinédzser korban amikor az ember felfedezi a szexualitását. Sőt sokszor amit az ember vonzalomnak vél az ténylegesen nem is az, hanem egy mélyen lelki eredetű kompenzálás. Szerintem ennyiből kijelenteni hogy biszex és annak elkönyvelni elhamarkodott.
2015. aug. 23. 00:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Ez jó volt :DDD

Mellesleg, a lányoknál gyakran jellegzetes ez, sok barátnőm is már mesélt efféle vonzódásokról, pedig ők aztán teljes mértékben heterók.

2015. aug. 23. 00:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem te is hetero vagy :) van is egy elméletem miért bizonytalanodtál el :)
2015. aug. 23. 01:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki akkor, kérlek :)
2015. aug. 23. 01:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Priviben leírom
2015. aug. 23. 01:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Oké 76%, nyitott vagyok az érvelésedre. :D
2015. aug. 23. 01:04
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
az érvelésem már leírtam, az elméletet azért írtam neki priviben mert a részletek szerintem túl személyesek voltak. de mondom, az hogy valaki fantáziál az még semmit nem jelent. ha érzelmileg nem tud kötődni a saját neméhez akkor nem lehet sem homoszexuális sem biszexuális, mert nem tud belé szerelmes lenni ahogy írta is. az hogy fantáziál, hogy érzelmileg elbizonytalanodik teljesen természetes pláne tinédzser korban, amikor felfedezi a szexualitását az ember. ettől még lehet teljesen hetero. talán a bizonytalanságának az oka nem testi hanem lelki eredetű.
2015. aug. 23. 01:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem biszex vagy, csak még nem vagy tisztában vele, ìgy azt érzed, hogy nem tudsz úgy vonzódni egy nőhöz mint egy férfihoz,pedig az sem egyszerű fantáziálás volt amit a barátnődről irtál :DD de majd idővel rájössz

18/L:)

2015. aug. 23. 11:43
 20/22 anonim válasza:
Kíváncsi.
2015. aug. 23. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!