Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánynév a gyengétek?
Figyelt kérdés
A kérdésem leszbikus lányokhoz szól! Szóval, nektek milyen lánynevek tetszenek a legjobban? Melyik nevet tartjátok a legvonzóbbnak?2015. aug. 1. 22:38
11/46 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen. Ha illik rá a név, akkor tökéletes. Úgyis találok neki hetven becenevet ami csak az enyém
12/46 anonim válasza:
Nem a nevek vonzanak, hanem a lány maga.
Pl.: volt már őrjítő és szexi Adrienn barátnőm és ugyanezzel a névvel olyan lány is, aki csak az idegeimre tudott menni és tönkretenni. :(
Tehát nem a név számít!
19/L/L
13/46 anonim válasza:
Igazából a név mind1 mert személyhez kapcsolom :DD csak ne legyen olyan neve mint nekem mert az zavar picit >< de én nevem elég gyakori 18/L/L
14/46 anonim válasza:
Ha egy bi lány válasza is érdekes: én az Annákért és az Eszterekért vagyok oda. :)
24/B/L
15/46 anonim válasza:
Dzseni, Reni, Vivien, Szandra, Niki, Petra, meg angol nevek kozul van meg sok.
16/46 anonim válasza:
Zuzu (a zsuzsanna becézett formája)
18/46 anonim válasza:
Nikolett(Niki), Viktória(Viki), Kíra
19/46 anonim válasza:
A név szerintem is teljesen lényegtelen, viszont van olyan (saját tapasztalat), hogy bizonyos nevű embereket vonzunk. Nyilván ez véletlen, de azért durva mikor egymás után 3 Niki cuppan rád, vagy 5 Titanilla :D
20/46 anonim válasza:
Loretta(Lola), Nikoletta, Vanda, Johanna/Hanna, Krisztina, Réka, Regina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!