Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell vagy kicsi? Mekkora kosár/pánt méret az ideális?
Figyelt kérdés
Itt fel merem tenni ezt a kérdést, mert mi nők legalább tudjuk a méreteket, és senki nem hiszi azt, hogy a 100/D nagyobb mint a 75/G...
Szóval mi az ideál?
2015. aug. 1. 18:37
11/28 anonim válasza:
Imádom a kis melleket *.* a nagyon picit akinek szinte nincs de a nagy mellek is szépek ^^ 18/L/L
12/28 anonim válasza:
Csak meg kéne nézni a kategóriát. :D
13/28 anonim válasza:
Hát akkor nézzetek körbe kicsit hülye pasik, hogy milyen kategóriában van a kérdés :D
14/28 anonim válasza:
Mi kérünk elnézést, hogy nagyon nem a kategóriát néztük, hanem a kérdést :D
15/28 A kérdező kommentje:
De azért jó, hogy így fel vannak háborodva a férfiak egy nőknek szóló topicban, egy női testre vonatkozó kérdésnél, ami úgy kezdődik hogy "mi nők".
2015. aug. 1. 21:12
16/28 anonim válasza:
"Nagy mell" illetve "Itt fel merem". Így kezdődik a kérdés.
17/28 anonim válasza:
Hát mondjuk ja...
És a "Nagy mell" szerintem elég feltűnő nekünk pasiknak :D
18/28 anonim válasza:
Legyen nagy mell, csak ne lógjon. 25/leszbikus férfi.
20/28 anonim válasza:
Egy nő nőiességét a nwgy mell és a popsi adja szerintem 75/Btől a kisebbnem szép ha nqgyobb az cswk tökéletes lehet az én melleimből indultam ki 85/B vel mindenkit vonzok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!