Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mik a leszbiség jelei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leszbiség jelei?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és szeretném megtudni, hogy leszbi-e. Milyen viselkedés, illetve testbeszéd, beszéd jellemző a leszbikre? Tudnátok nekem segíteni? Megkérdezni nem merem tőle. Ha bármivel tudtok segíteni kérlek segítsetek! Nagyon fontos!!!
2015. júl. 25. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom az hogy hozzád vagy más lányokhoz vonzódik..
2015. júl. 25. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2015. júl. 25. 19:18
 3/10 RRR ***** válasza:
kezdj el beszélgetni vele erotikus témákról,ott kiderül
2015. júl. 25. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a bal kezén a kinyújtott mutató és hüvelykujja egy nagy "L" betűt formáz, akkor leszbi.....
2015. júl. 25. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérezd meg, hogy az-e... Ha barátok vagytok, akkor nem fog felháborodni rajta. Nekem is volt már, hogy egy haverom megkérdezte, az vagyok-e, aztán csak szépen mondtam, hogy igen. És ennyi. :D
2015. júl. 25. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 25. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 - Rám a dal csak pici töredéke igaz, még is leszbikus vagyok :D
2015. júl. 25. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
És melyik az a töredék? :D
2015. júl. 25. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy csak a nőkhöz vonzódik, nem a férfiakhoz. A leszbikusok közt ugyanúgy ezerféle van (szép, vékony, ronda, fiús, lányos, kedves, goromba stb), mint a heteró nők közt.

*Thomasina*

2015. júl. 26. 03:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát külsőről ez nem feltétlen látszik, de esetleg figyeld meg, hogy végig méri e a lányokat, és hogy ezt hogyan teszi, vagy hogy téged. Nyilván a lányok megnézik egymást, felmérik a versenytársakat stb, de ha valakinek bejönnek a nők egész másként teszik. Vagy esetleg figyeld az elszólásait, tényleg kezdj el beszélgetni erről a dologról, ha máshogy nem megy esetleg részegen. De akkor is csak annyi :)
2015. júl. 26. 17:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!