Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajszik! Hogyan lehet túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik! Hogyan lehet túl jutni az exen?

Figyelt kérdés

Köszönöm annak, aki ír néhány normális, támgató sort, és nem támad le.

Nem tudom pontosan, hogy mennyi ideje szakítottunk a volt párommal, talán egy féléve, de lehetséges az is, hogy pár hónappal több. A szakítás után nekem kényszerből elkellett költöznöm a városomból, tehát egyik gödörből a másikba. Most sikerült úgy-ahogy kilábalnom a rosszból, és felépítenem az alapokat, de a szerelmi téren egyáltalán nem ...

Elfojtani eltudtam eddig, de már egy jó hónapja megint az exemmel álmodom, és megkell valljam, hogy piszkosul boldog vagyok az álmaimban! Csak reggel pofán csap az érzés, és ott borul minden ... :) :(

Próbálom sorba rakni az érveket, amiért szakítottunk, de ez valahogy nem jön be. Közel 3 évig voltunk együtt, sok időt töltöttünk együtt, és az a 3 évnyi pozitív élmény mind elnyomja a negatívakat ...

Visszatekintve volt, hogy csúnyán viselkedtem vele, és megismétlődött az is, hogy nem tudtam boldoggá tenni őt valahol, nem figyeltem rá eléggé, illetve a bizalmat, és a kommunikációt nem sikerült 100%asra felépítenünk, és megvédenünk. A szakításunk borzalmas volt. Valahol úgy gondolom, hogy azért döfköd ennyire ez az érzés, mert utólag látva a hibáimat, kiakarom javítani őket. De erre nincs lehetőség, mindketten teljesen más utakat járunk, és eléggé megváltoztunk az idők során.

Gyakran gondolok arra, hogy szeretném magamhoz ölelni, érezni az illatát, simogatni az arcát, hozzábújni ... Az egyik felem nagyon akarja őt még mindig, és mostanság ő a dominánsabb fél a lelkemben. Nem tudom, hogy fojtsam el, hogy tegyem túl magam az exen.

Kérlek, ne haragudjatok, ha kesze-kusza lett, elírtam valamit, vagy nem teljesen érthető minden sorom!

20L

2015. júl. 24. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Minden szakítás nehéz, főleg ha komoly kapcsolatról beszélünk. 3 év sok idő, gondolom, rengeteg dologról eszedbe jut (és leginkább a jó emlékek), de gondolj arra, hogy nem véletlenül nem működött/lett vége. Hidd el, jön majd másik! :) Addig meg próbáld meg kiélvezni az egyedüllét pozitív oldalát. :) (Flörtök, bulik, egyéni hobbik, stb.)

25/L

2015. júl. 25. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ha ezt elolvasod, segíteni fog egy picit:)

[link]

2015. júl. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!