Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Ma pár perce el kezdtem fürödni, és hirtelen nagyon fel izgultam a saját testemre, legszívesebben masztiztam volna magamra, és fogdostam volna magam, de nem tettem, mert nem mertem. Most is nagyon kívánom magam, szerintetek leszbikus vagyok? És meg éri masztizni magamra? Mert nagyon jól esne, és most tudnám csinálni, mert nincs itthon senki.
2015. júl. 12. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9., eddig senkihez sem vonzódtam testileg, csak most magamhoz.
2015. júl. 13. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocs kerdezo de szamomra erthetetlen ez a kerdes :'D

azert lennel leszbi mert masztizhatnekod van?

hol a logika? O.o

2015. júl. 14. 11:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem masztizhatnékom van, hanem a saját testemet kívánom :) Egyébként már csináltam azóta többször is magamra, és nagyon jó :)
2015. júl. 14. 13:09
 14/15 anonim válasza:
BETEG VAGY!
2015. júl. 14. 14:46
 15/15 anonim válasza:
:D nagyon nagy
2015. júl. 16. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!