Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valaki leszbi, hogy megerőszakolták az illető nőt?
nem valószínű. esetleg az akit férfi erőszakolt meg, és előtte bi volt.
heteró nőből nem lesz leszbikus akár férfi, akár nő támadja le, szóval ne próbálkozzatok ilyesmivel fiúk-lányok.
az ilyen traumáktól inkább elmegy az emberek libidója mintsem hogy új dolgok törnének a felszínre.
Furcsa,de ha megnézed a példákat,inkább pont ez ellenkezője fordul elő,és az illető lány utána fűvel-fával...Érdekes dolog ez a pszichológia :)
Nekem az ég világon semmi bántódásom nem esett férfi által,és mégis leszbikus vagyok.ki érti ezt? :)
20/L/L
Az embereknek többféle hozzáállása lehet azokhoz az emberi testekhez akikhez nem vonzódnak.
Van aki esztétikusnak tartja, szívesen megnézi habár nem indul be rá.
Van aki teljesen semlegesnek látja, leginkább érdektelenség jellemzi.
És van aki kifejezetten undorodik, vagy elretten.
Nemi erőszakra meg nem tudom ki hogy reagál. Nem vagyok szakember, de szerintem sok múlik a körülményeken, az illető személyiségén, életkorán, az erőszaktevő személyén, és azon hogy milyen visszhangja van a dolognak.
Van aki egy életre megnyomorodik tőle, és van aki jobban tartja magát. De szerintem nem valószínű, hogy ettől valaki bő szexuális étvágyat alakít ki. Különösen nem ha nő az illető. A társadalom jellemzően az áldozatot hibáztatja a történtekért, és ez a plusz lelki teher még rátesz egy lapáttal arra, hogy az illető csakazért se akar senkitől semmi szexuálisat, hogy ne váljon ezeknek a támadásoknak a céltáblájává.
Akik egy ilyen élmény után promiszkulisak és túlzottan aktívak lesznek, azok inkább a pasik. Elvégre az ő esetükben a csorba a férfiasságukat is éri, gyengének, védtelenek érzik magukat, és emiatt görcsösen macsónak akarnak tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!