Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátnőmmel?
Sziasztok! Van egy barátnőm , aki elég furán viselkedik velem. Nem vagyunk legjobb barátnők, szinte alig találkozunk. A facebook-on való beszélgetést és a találkozókat is többnyire ő kezdeményezi. A találkákon ő többnyire teljesen leissza magát és sír a vállamon. Egyszer megsimogattam a hátát, erre ő közölte, hogy lejjebb is simizhetném... Na itt kicsit kiakadtam..
Másnap bocsánatot kért, és azt mondta, hogy részegen elég erőteljesen szeret engem. Volt, hogy együtt aludtunk és ő mindenáron ölelkezve akart aludni, de én meg nem... Vannak nagyon jó barátnőim akikkel szinte mindennap találkozom, és mégsem ölelgetjük egymást meg ilyenek... szóval nem értem, hogy ő miért csinálja ezt, pláne azt hogy állandóan utalgat rá, hogy megmasszírozhatnám a vállát, és áthívott, hogy aludjak nála....Szerintetek ő most vonzódik hozzám, vagy csak emberileg nagyon közel áll hozzám? bár az utóbbit nem érteném, hiszen alig találkozunk...Esetleg, ha tényleg vonzódik hozzám, hogy mondhatnám meg neki, hogy ez engem kicsit zavar?
Azt nem tudom mit érez, de azt igen, hogy ez a viselkedés nem okés bármilyen identitású is. Attól még hogy vonzódsz valakihez, nincs jogod a testéhez és nem mászhatsz rá csak úgy. Az sem normális, hogy random tök részeg és akkor kikel magából.
Ülj le vele, és beszélgessetek. valszeg vannak valamiféle érzései feléd, amit vagy be fog vallani vagy nem. Mondd meg neki hogy zavar a dolog, és hogy nem kicsit, de nagyon gáz AHOGY ezeket a dolgokat kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!