Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire megengedettek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megengedettek a leszbikus kapcsolatok egy iskolában, kollégiumban?

Figyelt kérdés
Például, ha két lány felvállalná a kapcsolatát, megfognák egymás kezét, megpuszilnák egymást, akkor mit tennének velük? Például egy kollégiumban bármikor átmehetnek egymás szobájába, és akármit csinálhatnak. Vagy ha még nem is viselkednek úgy, ahogy az másoknak elfogadhatatlan lenne, csak éppen együtt lennének, mi lenne? Kirúgnák őket? Vagy felszólítanák, hogy szüntessék meg a kapcsolatukat?
2015. jún. 13. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%

2015-öt írunk... valószínűleg semmit se mondanának nyíltan :) bár én őszintén szívesen elbeszélgetnék velük és megkérdezném mit gondolnának egy hármasról xD

17/F

2015. jún. 13. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Készülj fel, hogy lehet, ki lesztek közösítve.
2015. jún. 13. 20:23
 3/12 A kérdező kommentje:
És például az intézmények vezetősége mit tenne?
2015. jún. 13. 20:25
 4/12 anonim ***** válasza:

a vezetőségnek jobb dolguk is van mint azzal törődni hogy melyik diáknak éppen milyen a szexuális beállítottsága

jóvan... mondjuk ha ez a két lány minden este összejárna a szobáikba és sikoltozva élvezkednének egymással talán akkor mondanának egy két szót :D

első voltam

2015. jún. 13. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg ugyan azok a szabályok vonatkoznak a hetero és a leszbikus párokra is. Tehát nem szólíthatják fel őket arra, hogy szüntessék meg a kapcsolatot és ki se rúghatják őket emiatt. Esetleg azzal lehet számolni, hogy kapni fognak pár burkolt felszólítást arra vonatkozóan, hogy nyilvánosan ne viselkedjenek úgy, mint egy pár.

Kedves 17 éves srác, nagyon korán van még az ilyen kanos megjegyzésekhez. :D

2015. jún. 13. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
kedves 5ös, az ilyen kanos megjegyzésekhez sosincs túl korán ;) XD
2015. jún. 13. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztosan én vagyok túl konzervatív leányzó, mert megvárom amíg leszáll az éj és csak utána szórom az éterbe a szexuálisan túlfűtött, olykor perverz megjegyzéseimet. :D
2015. jún. 13. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, amíg a négy fal közft csináltok mindent addig hidd el a 90%-ot nem zavarná.

Kézfogás, csók, face-re kiírás... - Ezek azért túl vannak ezen a határon.

Mindenkinek, beleértve nektek és másoknak is jobb lesz ha titokban tartjátok.

2015. jún. 14. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen suli. Egy katolikus gimi meg egy művészeti egyetem kolesza ég és föld...
2015. jún. 14. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezeket a művészetis sulikat/koleszokat miért hozzák fel ennyien ilyen sok meleg van ott?
2015. jún. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!