Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti hogyan tudatjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan tudatjátok valakivel, hogy tetszik? Hogyan flörtöltök?

Figyelt kérdés

2015. jún. 6. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokatmondó, átható pillantások, gyakori szemkontaktus, mosoly. Ha olyan a helyzet, akkor "véletlen" érintések. És ha úgy látom, hogy veszi a lapot, akkor félreérthető megjegyzések, utalások. Ennyiből már rendszerint kiderül, hogy van-e értelme továbbmenni. :)

21/B/L

2015. jún. 6. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Általában én beleülök az ölébe vagy a nunimat dörzsölom hozzá esetenként a melleimet is oda nyomom vagy pl a mostani pasimat azt ugy szedtem fel h lecsáráztam és lenyeltem...fontos NYELD LE mindég
2015. jún. 7. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Es egyébként a félreérthető megjegyzések alatt mit értetek?
2015. jún. 7. 05:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Istenem félreolvastam az első választ...

"Sokatmondó, átható pillantások, gyakori szellentések.."

LOL

2015. jún. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!