Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát pár hónapja megismertem egy lányt, barátkozni kezdtünk. Iskolában is többször összefutottunk,aztán már facebookon csevegtünk majdnem minden héten. Míg egyszer elhívtam bulizni,jól éreztük magunkat, kicsit már az alkohol hatása alatt voltunk amikor megtörtént az első csók. Ami aztán az éjjel további részében folytatódott.. Akkor éjjel több is volt a csóknál.. Másnap hazavittem,az autóban majdnem hogy semmit nem beszéltünk. Délután facebookon közölte, hogy ő nem bánta meg ami történt.

Na most itt kezdődik az,hogy egyikünkről sem sejt senki ismerős olyan dolgot hogy esetleg mi bi-k lennénk,és ebből kifolyólag beszélget is sok pasival(De azért akar valamikor találkozni hétvégén velem is. ), nekem is írnak rengetegen de én elküldöm őket.

És nem tudom,hogy elmondjam-e neki hogy többet érzek iránta?! Vagy inkább tegyem túl magam rajt?

2015. jún. 3. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha hétvégén akar találkozni veled, az már jó jel. Szerintem csak óvatosan utalgass neki dolgokra. Vagy mondd neki, hogy valaki lehet többet érez nála a barátságnál. Akár megpróbálhatod szépen lassan elcsavarni is a fejét. pl. mondani neki, hogy szép, milyen jól áll neki a ruha, ha esetleg lekerülnek a ruhadarabok milyen szépek a cicijei. Lehet, hogy ő is érez irántad valamit, csak nem meri elmondani. Próbáld meg kihúzni belőle, óvatosan! Majd írd meg, hogy hogy alakult, én szurkolok! :)
2015. jún. 3. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálok valamit tenni,már csak a bátorságomat kell össze gyűjtenem valahonnan :) Mindenképp írni fogok ha van valami változás :)
2015. jún. 3. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kölcsönös lehet a vonzalom, ha ő is szeretne látni téged. Próbáld meg tényleg rávezetni, hogy ne csak beszélgessetek. :)
2015. jún. 3. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, ha már megfektetted, azt kéne meglépni, hogy elhívod randizni.

Mittudomén, menjetek fagyizni, piknikezni, kávézni valahova. Tegyél felé gesztusokat, amiből érzi, hogy fontos neked.

Nem kell hogy erről tudjon a nénikéje, a szomszéd, a szomszéd macskája, meg akárki. Ha majd komolyabb lesz, úgyis bemutatod otthon. Vagy nem.

Dolog lényege, ennek a kapcsolathoz egyenlőre nincs sok köze.

Valami olyan közeget kell teremteni, ahol egyedül lehettek, és mondjuk nem feltétlen egymás bugyijában köttök ki. Nem mintha a szexszel baj lenne, de ha többet akarsz a barátság extrákkaltól, akkor ezért tenni kell.

2015. jún. 4. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha már itt tartunk akkor végülis nem én fektettem meg őt,hanem fordítva. A csókot is ő kezdeményezte.

De köszönöm a jó tanácsokat.:)

Megpróbálok mindent bevetni.

2015. jún. 4. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!