Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Bővebben lent)
Tehát pár hónapja megismertem egy lányt, barátkozni kezdtünk. Iskolában is többször összefutottunk,aztán már facebookon csevegtünk majdnem minden héten. Míg egyszer elhívtam bulizni,jól éreztük magunkat, kicsit már az alkohol hatása alatt voltunk amikor megtörtént az első csók. Ami aztán az éjjel további részében folytatódott.. Akkor éjjel több is volt a csóknál.. Másnap hazavittem,az autóban majdnem hogy semmit nem beszéltünk. Délután facebookon közölte, hogy ő nem bánta meg ami történt.
Na most itt kezdődik az,hogy egyikünkről sem sejt senki ismerős olyan dolgot hogy esetleg mi bi-k lennénk,és ebből kifolyólag beszélget is sok pasival(De azért akar valamikor találkozni hétvégén velem is. ), nekem is írnak rengetegen de én elküldöm őket.
És nem tudom,hogy elmondjam-e neki hogy többet érzek iránta?! Vagy inkább tegyem túl magam rajt?
Na, ha már megfektetted, azt kéne meglépni, hogy elhívod randizni.
Mittudomén, menjetek fagyizni, piknikezni, kávézni valahova. Tegyél felé gesztusokat, amiből érzi, hogy fontos neked.
Nem kell hogy erről tudjon a nénikéje, a szomszéd, a szomszéd macskája, meg akárki. Ha majd komolyabb lesz, úgyis bemutatod otthon. Vagy nem.
Dolog lényege, ennek a kapcsolathoz egyenlőre nincs sok köze.
Valami olyan közeget kell teremteni, ahol egyedül lehettek, és mondjuk nem feltétlen egymás bugyijában köttök ki. Nem mintha a szexszel baj lenne, de ha többet akarsz a barátság extrákkaltól, akkor ezért tenni kell.
Ha már itt tartunk akkor végülis nem én fektettem meg őt,hanem fordítva. A csókot is ő kezdeményezte.
De köszönöm a jó tanácsokat.:)
Megpróbálok mindent bevetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!