Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kb mennyi leszbi létezhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyi leszbi létezhet?

Figyelt kérdés

Ugye manapság már egyre többet foglalkoznak az emberek ezzel a "meleg témával", egyre elfogadóbbak stb.

Kérdésem az lenne, hogy egyre több leszbi/bi van, illetve hogy régen is voltak, csak a társadalom miatt szorultak háttérbe, ill. nem merték felvállalni?

És úgy amblok, mégis kb mennyi a számuk?

2015. máj. 31. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Milyen divatsuli? Es miert járna oda több homoszexuális? Te normális vagy? A homoszexualitás nem divat....
2015. jún. 1. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Voltak régen is melegek, csak akkor még nem lehet igazán felvállalni. Sok meleg van, de nem lehet tudni pontosan. :)
2015. jún. 1. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó sok vagy ^^ annyira jó ^^ örühetnétek ^^ én boldof vagyok 18/L/L én mi sulinkba van 60^^ legalábbis aki felvállalja >< legalább azt h bi :P
2015. jún. 1. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
A divatsulikba több meleg jár... közelebb áll hozzájuk a divat mint mondjuk a sportok. Általánosságban. És igen normális vagyok... de te még nem hallottál arról, hogy mennyi meleg divattervező van? Fura... de azért nem kéne, hogy ennyire meglepjen, ez eléggé normális dolog, hogy egy melegnek jobb a szépérzéke, mint egy hetero férfinak.
2015. jún. 3. 02:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi osztályunkban 30an vagyunk, 2 nyíltan meleg van és még pár akikről lehet sejteni.

Alattunk járó osztályból 3at biztosan tudnék mondani, a sulink nem igazán elfogadó e téren, de azért sok pletyka van, és kb 5 osztályból vannak barátaim, és a 10 legalább biszex ember megvan.

2015. jún. 3. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
10-es hozzászóló nem értek egyet!Az egy dolog , hogy sok mindenkit ismersz de attól még nem fogod tudni megmondani hogy ki meleg és ki nem.Személyes tapasztalatból mondom: Rólam se gondolná senki hogy a másik kapura játszom.
2015. jún. 4. 20:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 28 fős osztályból 3 biztos, talán 4 ember. Másik osztályban is 3 tuti. Egy másikból meg 2 biztos. És innen még nem is tudok mindenkit. Szóval szerintem nem túlzóak a számadatok ;)
2015. jún. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!