Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan csaj, akit izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan csaj, akit izgat más nő megalázása?

Figyelt kérdés

Alapvetően a pasikat szeretem, van is barátom, de mondtam már neki többször, hogy izgatna, ha egy másik nő megalázna :\ Ő azt mondta, hogy őt ez nem zavarná, nem venné megcsalásnak

ilyenekre gondolok, hogy megkötözne a másik nő, dildót nyomna a fenekembe, utána ráülne a fejemre, arra kényszerítene, hogy kinyaljam, vagy szájpecket adna rám, és csipeszeket a mellbimbómra

van ilyen nő akinek ez bejönne?

2015. máj. 7. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Hát erre egy pszichológus lehet, hogy azt mondaná, hogy az elfojtott nők iránti vonzódás miatt fantáziálsz ilyenekről, mert így nincs bűntudatod az ilyesmi miatt, hiszen "kényszerítve" vagy rá.

De meg ne bántódj, ez csak úgy eszembe jutott, te tudod, hogy van-e benne realitás :D

Visszatérve a kérdésre, mivel ez már bdsm, olyan dominát kellene ehhez találnod, aki női szubmísszívekkel is szeánszozik.

Szóval dominákat keresgélj :)

21/L

2015. máj. 7. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Keress dominát erre, van aki nőket is vállal.
2015. máj. 7. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként én férfi vagyok és engem is izgat(na) ha egy nő megaláz.
2015. máj. 7. 15:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!