Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm és én. érdemes belemenni?
A legjobb barátnőm és én nagyon szoros barátok vagyunk..de néha úgy érzem többet akarok..néha elfog a vágy, hogy megcsókóljam, de nem szeretném ezzel elrontani a barátságunk.
Sokszor viselkedünk kicsit "furán" és már volt aki leszbikusnak nézett minket..
Simizés, megfogjuk egymás kezét, testbeszéd stb. Ő is élvezi az ilyen érintéseket, nem egyoldalú a dolog..
Tudomásom szerint ő hetero, van pasija is, de én szerintem biszex vagyok és sokszor álmodtam is arról, hogy csókolózunk és néha kínoz a gondolat, hogy mi lenne ha megtenném..
Volt már egyszer-kétszer alkalom, de nem merek lépni. Mit tegyek? Mit gondoltok a dologról?
Szerintem igen, a leszbiket is beleértette, de annyira mégsem állhat távol tőle a viselkedéséből következtetve.
Rákérdezni nem merek, mert szinte ez tabunak számít nálunk.. Jó nem szó szerint, de nem szeretünk erről beszélni.
Hát akkor ezt nem értem. Tabu, de mégis veszi sőt, viszonozza az ilyesfajta közeledést?
Am, a tabukat "le kell dönteni" szerintem.
A legjobb barátnő nem biztos státuszt nem biztos hogy érdemes kockáztatni emiatt. Vágysz egy nőre, hát szerezz egyet. Bár tény, hogy a férfiak, ha meg vannak szorulva, többnyire a legjobb bartnőjüket akarják megdugni Azzal vége is a legjobb barátságnak.
Az az igazi dilemma, hogy ezt vállalod e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!